SKIDALA MI JE GAĆE, UNEREDILA SE I OBRISALA SE MOJIM STVARIMA: Danijel Višić zgrozio zadrugare pričom o raskidu sa Miljanom Kulić (VIDEO)

Danijel Višić danas je tokom porodičnog sastanka u Beloj kući za crnim stolom ustao i progovorio o svim problemima koje je imao sa Miljanom Kulić, kao i o raskidu koji je usledio tokom jučerašnjeg dana.

- Počelo je sve u 5 sati i tri minuta. Ona je dala Čorbi da mi on donese doručak, ja sam to pojeo, ona je ušla, ja sam se zahvalio, sve najnormalnije počinje. Volim te mi je napisala, ja sam rekao da me je oduševila... Ona je legla na mene, govorila je da hoće da je j*bem! Ja sam joj rekao da je zavisna od seksa, krenula je da mi skida gaće, ja se držim za ovo i ne dozvoljavam joj! Ali ona je i dalje bila navalentna i agresivna! Nekako sam je smirio! Posle nekog vremena je sišla sa mene, nisam ja mogao, kada je sišla, počela je da me pljuje, kako je Tomović počeo da me bije kada sam ušao, kako sam ja p*čkica, jer ćutim svima, kada je završila to, onda je rekla: "Izvini ljubavi". Ja sam bio u šoku, menja raspoloženja u tri minuta... Onda je počela da mi preti, da će Tomović da me bije! Ja sam izabrao sam pesmu, posle toga, ona je meni rekla da završavamo, ja sam legao da se sunčam, prišao mi je Đedović i pitao me je gde mi je devojka, ja sam mu rekao da nemam devojku, on je rekao njoj to, ona me je pozvala i pitala me da li smo zajedno, ja sam rekao da nismo, onda mi je dala stvari, slomila mi je sat, srebrni sat od tri glave sigurno! Isr*la se, obrisala mojim stvarima d*pe i ostavila mi je ovde, da, da, stvarno! - pričao je Danijel.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još