NARPAVITE PRAVI PLAN: Svaki dan u nedelji ima svoju moć i posebnu energiju

Astrolozi nam otkrivaju da svaki dan u nedelji predstavlja jednu planetu. Dani imaju svoju moć i kvalitet, pa su tako pogodni za sprovođenje određenih planova i akcija.

U astrološkom smislu dani u nedelji su povezani sa planetama, a na koji način utiču na ljude, na njihove akcije i delovanja, pročitajte u nastavku.

PONEDELJAK – DAN MESECA

Ponedeljak kao prvi radni dan u nedelji, veoma je povoljan za rituale plodnosti i začeća. Takođe ponedeljak je povoljan dan za donošenje odluka koji imaju veze sa vašim osećanjima, a mesec je taj koji vas čini osećajnim u ponedeljak.

UTORAK – DAN MARSA

Utorak je dan u kojem ćete biti puni energije. Utorak je najbolji dan ako želite nešto da kupite ili prodate. Takođe utorak je idealan dan ukoliko želite da izmenite svoju ishranu. Idealan je dan i za sportske aktivnosti.

SREDA – DAN MERKURA

Sredom u miru možete planirati šta ćete raditi u narednim danima, takođe možete i razgovarati sa drugima o vašim planovima, ali zapamtite, nikako ne započinjite te planove sredom. Ovaj dan je kao stvoren za komunikaciju i kreativnost.

ČETVRTAK – DAN JUPITERA

Četvrtak je dan u kojem ćete trošiti mnogo para. Ako idete na neko putovanje četvrtkom ili ako negde izlazite, budite oprezni i dobro razmislite na šta ćete potrošiti novac. Četvrtak je dan za meditaciju, jer tada imate najbistriju intuiciju.

PETAK – DAN VENERE

Petak je dan koji je pogodan za ljubav i za romantične večere sa partnerom. Takođe, petak je idealan dan za osobe koje su same, jer petkom imaju najveće šanse da upoznaju nove osobe. Petak je dan kada imate najviše hrabrosti i volje za flertovanje i zavođenje. Ako želite da se venčate, uradite to petkom, jer je taj dan tradicionalno bio dan venčanja.

SUBOTA – DAN SATURNA

Ako ste započeli projekte subotom, oni često znaju da se oduže, jer je to dan u kojem se obično ne dovršavaju poslovi. Ali ovaj dan ima i svoje prednosti, jer vam daje strpljenje i istrajnost u poslu. Ako sklopite prijateljsvo ili posao tokom subote, obično na kraju imaju dobar ishod.

NEDELJA – DAN SUNCA

Nedelja je idealan dan za odmaranje i opuštanje, kao i za druženje sa prijateljima. Bavite se stvarima koje vas zabavljaju isključivo nedeljom. Takođe nedelja je idealan dan da probudite vašu stvaralačku sposobnost i da sakupite energiju za naredne dane.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još