IMAMO VELIKI PROBLEM SA SEKOM SABLIĆ: Sloba Stefanović otkrio anegdote sa snimanja serije "Tri muškarca i tetka"

Poznati glumac Sloba Stefanović, prvak Pozorišta na Terazijama koji trenutno ima zapaženu rolu u sitkomu "Tri muškarca i tetka", otkrio je danas na K1 televiziji detalje sa snimanja ovog popularnog sitkoma.

- Mnogo mi je drago što je ova serija toliko gledana i uspešna, drago mi je zato što je u pitanju komedija, sitkom. Moram da vam priznam da je Seka Sablić veliki profesionalac ali da na snimanju imamo velikih problema sa njom. Jedva se suzdržavamo da na setu ne puknemo od smeha - rekao je s širokim osmehom glumac Sloba Stefanović u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

- Ona je fenomenalna, zaista. Pojavi se, kaže: "Idemo" i stane pred kameru.

Sloba je Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću otkrio i da je prezadovoljan likom kojeg tumači u ovom popularnom sitkomu jer je to uloga koju ranije nije imao priliku da igra.

- Ja sam jedan maliciozan i zao tip, čovek koji mnogo voli novac i ne bira sredstva da ga se dočepa. To mi je veliki izazov, jer me svi doživljavaju kao uvek vedrog i nasmejanog, što i jesam - rekao je Stefanović.

Popularni glumac pohvalio je svoju koleginicu Aleksandru Jeftanović da odlično kuva i najavio nove epizode svoje emisije "Gastro maestro" koje će na TV Doktor i K1 televiziji početi da se emituju od 1. marta.

- Neki od gostiju u novoj sezoni s kojima sam spremao fantastična jela su i Bojan Marović, Marijana Mićić, Branko Janković, Ivan Jevtović, Dušan Svilar, Bojana Stefanović i mnogi, mnogi drugi - rekao je Sloba na K1 televiziji.

- Ova emisija me "loži" da se kolokvijalno izrazim, i dok god bude tako snimaću je sa zadovoljstvom. Na posao dolazim sa osmehom i imam sjajnu ekipu s kojom se od početka fantastično družim - dodao je Stefanović.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još