SVE JE JEDNA VELIKA LAŽ: Marija Šerifović demantovala navode o emotivnoj vezi sa Džejlom Ramović!

U medijima poslednjih dana sve su glasnija nagađanja da je pevačica Marija Šerifović u emotivnoj vezi sa mladom koleginicom Džejlom Ramović, kojoj je bila i mentor u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Nakon brojnih tvrdnji pojedinih ljudi koji su navodno potvrdili Marijinu i Džejlinu ljubavnu vezu, oglasila se Šerifovićeva:

- Nisam planirala da komentarišem sve ove članke koji su preplavili medije u poslednjih pet, šest dana. Međutim, pošto vidim da su sada počele da se uključuju i izmišljene izjave naših porodica, morala sam da reagujem - započela je Marija i dodala:

- Nikada nije bila tajna da se nakon takmičenja između naših porodica razvilo veliko prijateljstvo, koje neće biti završeno zbog bili čijih loših ili sumanutih ideja ili izjava.

Marija je demantovala priču da je u vezi sa Ramovićevom.

- Tako da sve što ste čitali i što ćete čitati je jedna velika laž. Postoji nešto što me jako iznerviralo, nije fer da se mom ocu stavljaju reči usta, čoveku koji se trenutno nalazi u bolnici i čeka operaciju. Tako da za to sram vas bilo, pozdrav svima - poručila je Marija.

Izvor: Nova.rs
Foto: serifovic/Instagram

Pogledajte još