KAD OD MUŠKARCA NEŠTO HOĆU, ONDA HOĆU SVE: Biljana Obradović iskreno o ljubavnom životu

Otkako se pojavila na srpskom medijskom nebu, novinarka Biljana Obradović (43) nije se skoro uopšte vizuelno promenila. Od voditeljke kultne emisije "City", prve s takvom formom u našoj zemlji, Biljana je potom profesionalno stasavala radeći intervjue s najeminentnijim ličnostima svetskog šou-biznisa. Već nekoliko godina uspešno obavlja funkciju portparola FK "Partizan", a ima i svoju autorsku emisiju "Biljana za vas".

Koliko je teško biti žena u poslovnom svetu muškaraca i biti okružen tolikim testosteronom?

- Krila bih kada bih rekla da mi to ne prija. Ceo život sam okružena muškarcima i s njima sam se najbolje slagala. Brza sam, odgovorna i ono što je najvažnije u ovom poslu, operativna. Tu postoji jedna "caka" u mojoj karijeri, a to je da sam uvek radila samo poslove koji me motivišu. Mogu da imam hiljade evra na drugoj strani, ako ja ne vidim izazov u tome, neću dati sto posto sebe i onda "piši propalo".

Koji su poslovni a koji privatni ciljevi koje ste zacrtali sebi u skorije vreme?

- Mi planiramo, a Bog se smeje, e tako i ja sad. Volela bih da se vratim putovanjima i intervjuima po svetu, jer živ kontakt ne može da se nadomesti "zoom" intervjuom. Želim da se radujem i budem srećna i zdrava. Volela bih da radim neki veliki TV format, ali se bojim da nije sad televizijski i tržišno vreme za to. I tako, ima ih.

Devojke se žale da je danas teže naći partnera nego ikada. Šta vi kažete?

- Zavisi šta želiš i koji su ti ciljevi. Ja sam beogradsko dete, rođena u 21. bloku, završila Devetu gimnaziju i proputovala svet, počev od 18 godine. Onda s tom konstelacijom težiš nekoj vezi iz čiste ljubavi. A opet sada, u zrelim godinama, potreban je stabilan partner koji je muško u svakom smislu, gde se razumete, pričate, a da ste bar na istom nivou. Moj najveći "problem" je što nisam materijalista i što me ne možeš kupiti, već samo iznenaditi onim što si i svojim odnosom prema meni. Kad hoću, hoću sve, kad neću, nema te sile da me nagovori. Najteže je u životu naći partnera.

Da li ste u vezama skromni i tihi ili obrnuto?

- Definitivno volim ostvarene muškarce jer uz njih mogu da iskažem i svoju ženstvenost i suptilnost. Ali ne dam da mi niko ubije ličnost i to je uvek bilo tako. Kroz godine ste mudriji, prećutite nekad nešto za šta biste ranije "kopali oči". Ali nikada nisam pravila lažne frke, uhodila, pravila ljubomorne scene ili njih pravila ljubomornim. Kod mene je sve kristalno jasno, ali ne znači da je dosadno.

Izvor: Story.rs
Foto: CPG/Arhiva

Pogledajte još