MUK U BELOJ KUĆI: Nenad Aleksić Ša dobio zvaničnu potvrdu da njegova supruga Ivana želi razvod (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima, voditelj Milan Milošević prozvao je Nenada Aleksića Ša i rekao mu da se oglasio njegov brat, kao i to da ima podršku porodice, ali da ga čeka razvod kada izađe. Za crnim stolom nastao je muk.

- Teško mi je da pričam, i smejao bih se i kukao bih. Ne znam šta bih rekao - rekao je Ša.

- Bilo je pitanje, da znaš, ispoštovali su te najmiliji - rekao je voditelj.

- Lakše je kad znam da me ništa ne čeka kad izađem. Ustvari, lakše je kad znam na čemu sam. Slutio sam da je to to, posle Miniine izjave, ona je uvek bila iskrena prema meni. Niko od vas nije video očima što ste pričali - nastavio je Ša.

- Kad bih rekao šta sam sve video, mislim da bi žena ranije otišla. A to što nemaju mu*a da ti kažu da si se zaljubio u Taru... - rekao je Kristijan Golubović.

- Mene boli ku*ac za tuđe mišljenje. Moj život, moja stvar - rekao je reper.

- Na kom stadijumu je njihova ljubav? - pitao je Kristijana voditelj.

- Oni sve sem seksa imaju, ovo je jače od svih veza ovde. Čitao sam jednu knjigu o govoru tela, i kada vidim nešto, odmah mi odaje sve. Priznaj! Preljubio si se! Ili presečeš ovde ili onde - pričao je Golubović.

- Ne znam, znaš da uvek pričam. Nadao sam se, verovao sam u to kad mi je Mina rekla. Tešio sam sebe da možda nije tako, jer u trenutku besa svašta može da se uradi. Ali sad znam šta stvarno misli. Šok, verujte! - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još