TI SI SLAB MUŠKARAC: Maja Marinković saznala šta Milan Janković Čorba priča iza njenih leđa (VIDEO)

Zadrugar Bora Santana otkrio je cimerima iz Bele kuće tokom emisije "Pretres nedelje" šta mu je Milan Janković Čorba rekao o Maji Marinković.

- Rekao mi je da će se skloniti totalno, da više nije to to, da neće više da gleda ovakve stvari i da neće više da spavaju. Ali je rekao da neće odmah, nego malo po malo. Kada ga je Đedović zvao da pričaju u hotelu, rekao je da neće da mu se dešavaju stvari da ga čupa itd. Nije rekao da mu se to dešava, nego da ne želi da se to dešava, pošto Đedović priča da će se sve desiti. I da mu je lakše bez žena - otkrio je Bora.

- Ja ne želim da se ne družim sa njom, ali neću da spava kod mene. Hoću da se distanciram - priznao je Čorba.

- A meni priča drugu priču - prebacila je Maja.

- Ja sam slušala sve, Čorba se malo izlanuo. Čorba je svestan nekih stvari. To se zove dinstanje. Na pola je puta. Đedović izvuče sve, sat i po vremena i Maja dođe posle u sobu, pita me, kaže mi da pričam sa Čorbicom. Meni nije problem da pričam, ali Čorba nije toliko zaljubljen. Poslednjih mesec dana umesto da Maji pada interesovanje prema Janjušu, ona suprotno, a Čorba to vidi. Čorbi sad radi muškost i ego. Nije Čorbi što Maja to radi, nego što mu je rekla da ide u WC, a njega je slagala. A njemu je to došlo super, samo je to čekao. Svi sada vide ono što je on video. Čorba će uvek biti tu za nju, ona mu se sviđa kao devojka, ali neće biti u vezi - otkrila je Jovana Tomić Matora.

- Čorba je jako promenljiv, jedan dan priča jedno, drugi dan priča drugo. Meni je rekao da će naš odnos biti isti, samo neće biti tog spavanja. Rekao mi je da ima emociju prema meni, ali ja to uvek uzimam sa rezervom. Ja nisam glupa, poznajete me već tri sezone. Sve vidim i sve čujem. Ako on radi neke stvari za koje ja sumnjam da li su istinite ili nisu, a radi te stvari da bi mene povredio, onda je on loš u tom odnosu. Ja ništa loše nisam uradila. I uvek sve dođe na svoje. Janjuš je folirant što se dokazalo. Ja njega ne volim, ali ostalo je nešto tu, jer smo pod ovim krovom, napolju ga ne bih videla. Da i dalje volim njega, ne bih mogla da imam ovakav odnos. U odnosu sa Čorbom sam ispravna. Mi nismo u vezi, on se ne ljubi sa mnom, a Kristijan mi je rekao da on traži razlog da se skloni od mene. Onda treba da dođe i da kaže mi iskreno, ja neću nikog da vučem za ruke - rekla je Maja.

- Čorba ne može da trpi pritisak. Ja mogu da budem i loša i dobra, i ovakva i onakva. To što su muškarci ovde slabi... Nisu svi, neki mogu da trpe. To su muškarci koji vrede - nastavila je Marinkovićeva.

- A ti si žena koja vredi? Da jesi, ne bi se ovako osećala - rekao je Čorba.

- Ti si slab muškarac - poručila je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.