Ko je najlepša Vespa devojka?

Piaggio Group Srbija Motori, generalni uvoznik svih marki Piaggio Group-e za Srbiju je na sajmu "Motopassion" predstavio “Vespa Devojku”, koja će u narednom periodu približiti javnosti prednosti vožnje Vespa skutera kroz sopstvena iskustva.

Da je odabrana prava osoba, potrvrđuje i činjenica da je Aleksandra - "Vespa Devojka" proglašena za Miss Sajma Motopassion.

Po uzoru na zapadno tržište, gde kupci Vespe vode neku vrstu dnevnika o promenama u životu, Piaggio Group je sugerisao svom uvozniku za Srbiju da primene sličan model.

- Odlučili smo se za Aleksandru, jer ima iskustva u vožnji skutera do 50 kubika, jer je budući student stomatologije, jer svojom lepotom podseća na legendarnu Bebu Lončar koju pamtimo po filmu “Ljubav i moda” i zato što smatramo da će javnosti moći da prenese sva zadovoljstva i čari vožnje ovog kultnog vozila – istakao je Srđan Noveljić, marketing menadžer Piaggio Group Srbija Motori.

Sajam koji je za njima, kako su nam rekli, pamtiće po rekordnoj prodaji skutera Beverly, koji se u svom novom izdanju od 300 kubika smatra jednim od najboljih gradskih skutera.

Pogledajte još