Revija "Obuci me" u TC Delta City

Treće večeri 18. Herbafast Fashion Selection - a održana je revija "Obuci me" u Delta City - ju na kojoj su prikazane nove kolekcije popularnih brendova iz ovog tržnog centra.

Revija je zamišljena kao svojevstan performans  na kojem su između ostalih učestvovali i glumci Ana Maljević i Ljubomir Bulajić. Oni su u posebno osmišljenom prostoru prikazali svakodnevne jutarnje situacije u kojima se pitamo sta da obučemo. Predstavljene su muške i ženske kolekcije svetskih modnih brendova Diesel, Mexx, Avangardia, Accessorize, Goden Point, Tommy Hilfiger, Puma, Evolution, Esprit, Tally Weijl, Pepe Jeans, Max&Co, Motivi, Yamamay, Vero Moda, IN, Mango, Legend, Orsay i Tom Taylor.

Kolekcije za proleće/leto 2011. su prepune veselih tonova i laganih materijala, a kombinovane su sa zanimljivim asesoarom. Reviji su pisustvovali Branislav Lečić, Ivana Mihić, Maja Marković, Zvonko Marković, Srđan Karanović i drugi.

PR Delta City - ja Vidra Vučetić  kaže da je ovo četvrta saradnja sa modnom manifestacijom Fashion Selection.

- Iako postoji deo za zabavu, tržni centar je pretežno orijentisan na modu. Mislimo da je dobro da budemo sastavni deo modnih manifestacija jer na pravi način i u pravo vreme pokazujemo posetiocima sta je u trendu za ovu sezonu.

Glumica Ana Maljević se našla u ulozi manekenke, a kaže da je uživala u modnom performansu koji se razlikuje od uobičajnih revija.

- Ranije sam učestvovala kao glumica i balerina na revijama, a prošle godine sam bila model na Fashion Selection - u. Drago mi je što sam svojom ulogom na ovom performansu mogla da spojim glumu i manekenstvo.

Kreator Zvonko Marković je uživao gledajući modele koji se mogu nositi u svakodnevnim prilikama.

- Kreacije su lepe, sveže i drugačije. Mladi ljudi su ih izneli na zanimljiv način i pokazali da tu odeću odmah mozete poneti na ulicama grada.

Glumici Ivani Mihić se posebno dopalo to što sebe može da zamisli u modelima prikazanim na reviji.

- Često svraćam u radnje tih brendova, a izdvojila bih Etam i Golden Point, čije modele najradije nosim.

Branislav Lečić
je prisustvovao reviji kako bi podržao kćerku Anu koja je učestvovala kao manekenka.

- Ona želi da se oproba u manekenstvu a meni je drago sto sam video da je profesionalna i da se lepo snašla pred publikom. Što se
tiče kolekcije, jako su mi se dopali prolećni modeli koji obećavaju zanimljive trendove kao što visibabe i ljubičice najavljuju lepo vreme.

N.D.

Pogledajte još