JA SAM ZA LJUBAV I ISTINU, NE ZANIMAJU ME LAŽNE STVARI I DELIMIČNI ODNOSI: Snežana Dakić 52. rođendan slavi u kupaćem kostimu! (FOTO)

TV lice Snežana Dakić danas proslavlja svoj 52. rođendan, a divan dan proslavila je u jednom spa centru.

Slavljenica je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i izgledom u šestoj deceniji raspametila jači pol.

Voditeljka se snažnom porukom obratila svojim pratiocima.

- Rođendan. Danas kada punim još jednu divnu godinu ispunjenu svešću o sebi i o svetu, prisutnošću, ispunjenu važnim zaključcima o životu, poručiću nekoliko stvari:

Ne bojte se neuspeha, to je privremeno stanje. Ne bojte se starenja, jer mladost je precenjena. Neke stvari vam zaista dođu kasnije, a i kad ste mlađi nemate toliko vremena za sebe. Ljudi su jako različiti i generalizacije su samo donekle primenljive. Ponekad je pogrešno polaziti od sebe. Proširite vidokrug mogućnosti na različitosti. Najbolje ideje nastaju iz dokolice i zato, dopustite svom mozgu da se razonodi, da širi vidike, pa čak i da ništa ne radi ponekad, kad nam se svima već ukazalo ovoliko vremena zbog pandemije! Nemojte bežati od slobode u ubijanje vremena, u bilo koje društvo, samo da niste sami. Iz svoje dokolice - a to znači kreativno provođenje vremena, iznedrićete novi pravac, razjasnićete sebi šta stvarno želite. Budite spremni na promene i na to da im se prilagodite. Bas kad budete mislili da je sve uhodano: ili ćete imati potrebu za promenom, ili će vas ona zadesiti. A neke promene prirodno dođu na red. Takve su srednje godine. Prihvatite to bez otpora i vidite šta dalje. Neke stvari vas više ne zanimaju, a neke vam više ne pristaju. Budite autentični, ili, što se kaže: budi to što jesi. Kad, ako ne sad? Lično, ja sam za ljubav i istinu. Ne zanimaju me lažne stvari i delimični odnosi. Želim punoću, intenzitet. I to je super. A slika u kupaćem - pa zato što mi se može, a i da potvrdim gore navedene teze - napisala je Snežana u opisu fotke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: snezanadakic/Instagram

Pogledajte još