IZGLEDAŠ KAO MUTANT SVINJE: Brendon Radonić produbio sukob sa Sanjom Stanković! (VIDEO)

Branislav Radonić Brendon produbio je svoj konflikt sa Sanjom Stanković na glasanju za najumišljenijeg zadrugara.

- Ljudi imaju potrebu da imaju konflikt sa mnom, ne bi li rekli da su urnisali Brendona, da sam nebitan, da me ne doživljavaju, služe se mojim terminima, kače mi se za vrat, ali ne pojedinačno, nego kad se čuje galama. Ja nisam osoba iz koje možete da izvlačite ono što hoćete, već ja izvlačim iz vas. Broj jedan osoba koja je umišljenja i to bez pokrića je Sanja. Ona je bila najefektnija kad je glumila fejk devojku Matorinu, ali kada zagrebete ispod toga, nema ništa. Nema sadržinu da bi se ponašala kako se ponaša, isključivo reaguje čoporativno. Nema stav - započeo je Brendon.

- Imam, a moj stav te pogađa - odgovorila je Sanja.

- Ti meni govoriš da promenim plastičnog hirurga, a ti izgledaš kao mutant svinje. Tebi će nos da otpadne jednog dana. Vi žene mene proganjate jer imam bolje noge od vas. Bila si najadektvanija kad si bila Jovanina devojka - poručio je Brendon.

- Ovo je moj nos, dođi da pipneš. I ja sam bila Matorina zaštita, a ne ona. Ne voliš me jer nemam silikone i imam bolje grudi od tebe. Nemoj da si ljubomoran što je Filip dobar sa mnom, neću ti ga oduzeti, niti zabraniti - odbrusila je zadrugarka.

- Ne možeš ti ništa. Moraš da imaš neke norme - rekao je on.

- Druga umišljena osoba je Danijel Visić, ušao je ovde teoretski potkovan i umišljen. Smatram ga vrlo umišljenom osobom u svojoj kategoriji - nastavio je zadrugar.

- Hvala, to je kompliment - odgovorio je Danijel.

- Treća osoba je Mišel, koji se ponaša kao profesor fizike ili hemije u penziji. Mnogo je umišljen, a nije ispunio standard koji se očekuje od njega, pa je došao sa nama frikovima u rijaliti. To što on radi nije zanimljivo, a ima nadobudan stav. Mene ne ugrožava, ali kao takav je umišljen - zaključio je Brendon.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još