ŽARKO LAUŠEVIĆ JE PRAVI GLUMAC: Ivana Zečević o iskustvima sa snimanja serije "Kalkanski krugovi"

Mlada glumica Ivana Zečević koja je u žižu javnosti dospela zbog uloge u seriji "Grupa", a koju sada gledamo u misterioznim "Kalkanskim krugovima", danas je na televiziji K1 rekla da je imala veliku sreću da kadar deli sa velikanima srpskog glumišta – Brankom Katić, Žarkom Lauševićem i Vojinom Ćetkovićem.

- Kada sam dobila ulogu u seriji "Kalkanski krugovi" osetila sam veliku tremu i odgovornost. Bilo je veoma uzbudljivo snimati seriju, jer smo dva puna meseca bili na selu. Najpre smo u Beogradu vežbali, a potom imali probe kada smo stigli na lokaciju. Najpre smo probali i snimali najteže scene, Žarko i ja snimali smo prvi scene u šumi - rekla je mlada glumica u emisiji "Kec na jedanaest".

- Žarko Laušević je pravi glumac. On se danonoćno bavio tekstom i to studiozno, naučno. Bio mi je velika podrška i uvek je imao razumevanja. Presrećna sam što su mi ljudi koji su mi se javili oduševljeni serijom, a ja lično osećam da sam mnogo napredovala u odnosu na vreme dok sam snimala "Grupu".

Ivana je Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću kazala da je kao mlađa bila luda za rep muzikom te da je imala i bend, a iskoristila je priliku i da mladima pošalje snažnu poruku.

- Serija "Grupa" bavila se veoma važnom temom – mladima na ivici egzistencije sa mnogo problema. Ja sam uvek za to da svaka mlada osoba pronađe sebe, da se nikada ne ukalupljuje u postojeće okvire, naročito ne u život ulice i kriminala. Ma kako na prvi pogled to nekome delovalo primamljivo, nikada se dobro ne završi. Branka Katić mi je u seriji glumila mamu i uvek mi je davala savete i pomagala mi da budem što bolja - poručila je Ivana Zečević na televiziji K1.

Mladu glumicu uskoro ćemo gledati u nekoliko epizoda serije "Aleksandar od Jugoslavije", a u aprilu bi sa kolegama sa Akademije trebalo da stane na pozorišne daske u diplomskoj predstavi.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još