AKO SE NEŠTO ISPRLJA, ISPRLJA SE TRAJNO: Vladimir Tomović otkrio zbog čega je raskinuo sa Paulom Hublin (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Vladimira Tomovića.

- Zašto si raskinuo sa Paulom, je l zato što se plašiš svojih emocija? - interesovalo je gledaoca.

- Nisam siguran, ne znam svoje emocije - rekao je Tomović i dodao:

- Ja sam rekao da ne znam da li je u datom trenutku, ne mogu samo da znam, ali oba razloga postoje. Paula mi se dopada i to je primarni razlog, ali i sekundarnim da se osvetim Fran, možda je prevagnuo.

- Smuvao se sa mnom jer mu se sviđam - rekla je Paula Hublin.

- U hotelu si rekao da nikada nećeš povrediti Paulu, a raskinuo si zbog čaše? - bilo je još jedno pitanje za Tomovića.

- Ja sam njoj rekao samo da imam neke preče stvari, ja sa njom neću da upadam u neke nemile situacije. Treba na delu da pokažeš da si onakav kakav si, i dok sam pri zdravoj svesti, ja ću se truditi da je ne omalovažim i ne uvredim. Ako je zahlađivanje odnosa ružan gest, unapred se izvinjavam. Mi narodu nećemo dati šou, da se pljujemo, svađamo... Ako narod očekuje ljubav, obe strane moraju da žele isto. Ona nije trebala da prlja ono što smo mi počeli da gradimo. Ja svojim ponašanjem stavim šta može, ona ne može da pije iz čaše na kojoj je njen dečko bivši, i piše srce. Meni su tri pogleda i jedna čaša dovoljni da objasnim devojci šta može, a šta ne. Ako se nešto isprlja, isprlja se trajno - govorio je Tomović.

- Svako ima pravo da se ljuti na šta hoće. Ima razloga - rekla je Paula.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još