OBRATITE PAŽNJU NA SVOJ NOVČANIK: Najčešće greške koje sprečavaju priliv novca

Novac je živa energija, kažu stručnjaci za feng šui, i stvara se iz drugog izvora energije - rada, a ovaj ciklus treba uvažavati i ukazivati mu poštovanje.

U skladu s tim, privlačenje obilja i bogatstva počinje iz našeg odnosa prema njemu, a u tome pravo mesto treba da ima i naš novčanik. Da biste ga uredili u skladu sa feng šui principima, treba uvek da bude uredan i da se u njemu lako snalazite.

Nosite u novčaniku samo ono vam je zaista potrebno i što tu pripada - novac i kartice, ali ne i gomilu papirića, starih računa ili vizitkarte. Trudite se da uvek ima dovoljno mesta u njemu, ali nikad nemojte dozvoliti da u njemu ne bude novca, a da vam stoji na računu i da sve plaćate karticom.

Najvažnije je da u kući svoj novčanik uvek držite na posebnom mestu. Ono treba da bude naročito odabrano, istaknuto i lepo, a možete da ga označite ukrasnom tacnom ili podmetačem.

Dobra ideja je i da ga odlažete u specijalnu kutiju, koja treba da izgleda luksuzno i skupoceno. Svaki put kad stavljate novčanik na mesto, podsetite sebe na osećaj zahvalnosti što ste imali zdravlja, znanja i veština da novac u njemu zaradite.

Izvor: Lepa&Srećna
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još