ZAVRŠIĆE KAO KSENIJA PAJČIN: Taki Marinković očajan zbog Majinog pomirenja sa Janjušem

Žestoke svađe i tuče, nakon koje usledi još žešći seks, postali su uobičajena stvar u odnosu bivših ljubavnika Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a zadrugarkin otac Radomir Marinković Taki kaže da ne može da razume ponašanje svoje ćerke u rijalitiju.

Marinković je u razgovoru istakao da u poslednje vreme izbegava da gleda "Zadrugu" jer ne želi da gleda ni tuču, a ni seks svoje ćerke.

- Šta da vam kažem, ni sam više ne znam šta Maja radi od svog života. Ne može da se otkači od Janjuša i da ga vidi u pravom svetlu. Njihov odnos je skroz bolestan, Janjuš nije normalan, a Maja je zaljubljena. Prvo se svađaju, pa se biju, pa se je*u. Previše je tu emocija, ljubomore, strasti, ludila, nasilja... Plašim se da će zbog svega toga Maja završiti kao Ksenija Pajčin koju ju ubio dečko - kaže Taki i objašnjava da ne može da razume svoju jedinicu.

- Svoju ćerku sam držao pod staklenim zvonom. Nikada nisam podigao ruku na nju, da sam bio grublji prema njoj možda bi ona na vreme umela da prepozna nasilnika i da pobegne od Janjuša glavom bez obzira - kaže Taki i dodaje da mu je teško da razume emocije koje njegova ćerka gaji prema Janjuševiću.

- Ne razumem šta je Maja videla u Janjušu jer on nije pravi muškarac za nju. Maltretira devojke, vređa ih i ponižava, a čak nije ni neki frajer. Shvatam da zatvoreni prostor utiče na Majine emocije, ali mene plaši to što se ona nije osvestila ni kada je izašla napolje. I tada je bila luda za njim - priča Taki i dodaje da je zabrinut da Janjuš fizički ne povredi njegovu ćerku u rijalitiju.

- Užasno je to što se tuku, pogotovo što on udarcem može da joj smrska nos koji je već operisala. Ali nos će da popravi, a ako je ubije, tu nema popravke - kaže zabrinuti Taki.

Izvor: Alo.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još