NEĆE SE OBRAĆATI JAVNOSTI, NE OSEĆA SE DOBRO: Nakon optužbi Merime Isaković oglasio se PR tim Branislava Lečića

Glumac Branislav Lečić nije se oglašavao povodom optužbi psihološkinje i jedne od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije Merime Isaković da ju je silovao pre 43 godine.

Njegov PR tim saopštio je da se glumac, zbog današnjih navoda u medijima, "ne oseća zdravstveno najbolje".

Kako su naveli, iz tog razloga, do daljeg, Lečić se neće obraćati javnosti, niti će komentarisati bilo kakve optužbe dok se ne završi postupak pred državnim organima.

- Molimo vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro - naveo je PR tim Branislava Lečića, reagujući verovatno na mnogobrojne upite medija u vezi sa izjavom Isaković.

Isaković je za „Nedeljnik“ ispričala da ju je Lečić silovao 1978. godine, kada je imala 18 godina.

- Opraštam ti, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo. Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja - napisala je Merima Isaković.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je optužila Branislava Lečića da ju je silovao u maju 2012. godine, što je glumac porekao i odbacio te tvrdnje kao „najgnusniju laž“.

Izvor: rs.n1info.com
Foto: Nikola Rokvic-Printscreen/Youtube

Pogledajte još