ODABERITE PRAVE BOJE: Kako prema horoskopu urediti enterijer?

Popularna svetska astrološkinja Suzan Miler svakom horoskopskom znaku dodelila je po jednu boju koja ih može inspirisati i prilikom uređenja doma.

Ovan

Vaša boja je jarka nijansa crvene. Vi ste samopouzdani i odlučni i pravi ste predstavnik grupe vatrenih znakova. Posegnite za paradajz crvenom, bojom maka ili krvi, ove nijanse su energične koliko i vi.

Bik

Vaša boja je plava i tu u njenoj nežnoj i pomalo izbeledeloj varijanti. Okružite se detaljima u boji safira, ili kobalta. Važne su vam estetika i udobnost, pa obavezno nabavite nešto kućnog tekstila u tim bojama, mirisne sveće, ili umetničku sliku...

Blizanci

Vaša boja je žuta. I to u svim varijacijama, od šampanjca, do suncokreta – vi ste zabavni i nepredvidivi. Kao znak koji uživa u finim stvarima za vas je idealno da u svoj prostor unesete upadljive akcente, kako bi dodatno razigrali atmosferu.

Rak

Blistavo bela? To je vaša nijansa. Vaša mašta je bogata, tako da vam je bela boja idealna kao prazno platno koje čeka slikara da je oslika. Dodajte u dom bele zavese, ili mnoštvo svetlucavih sveća.

Lav

Boja? Ovo bi svi mogli da pogode, jarko narandžasta. Vi ste centar svake zabave, zapravo žurka ni ne počinje dok vi ne stignete. Pronađite komade čiji dizajn vam se dopada u nijansama voćki kao što su: mandarine, kajsije i breskve.

Devica

Vaša nijansa je sveža mint zelena. Na primer, nešto sično svetloj nijansi žada. Vi ste odgovorni i organizovani i predstavljate pravu pokretačku snagu. Kada birate stvari za vaš dom bitno vam je da je izrada do detalja besprekorna. Ručna izrada? Pa, naravno!

Vaga

Vi ste ti srećnici koji su zgrabili jednu od najpopularnijih nijansi na planeti – "milennial pink". Šećerna vuna, losos, nežne ruže... Vi ste uglađeni i najčešće jedan korak ispred trendova. Ukrasite vaš prostor ružičastom i ne plašite se da je ponegde ukrstite i sa malo šljokica.

Škorpija

Vibrantna ljubičasta jeste boja na koju reagujete. Ona je sastavljena od pink, bordo i burgundi tonova – svašta se tu dešava. Ta nijansa je kao i vi hipnotišuća, misteriozna i autoritativna.

Strelac

Vaša boja je... Zapravo sve boje su vaše! Vi ste slobodan duh koji ne može da se odluči za samo jednu nijansu, zato je super rešenje da u svoj dom dodate svaku koja vam se dopada. Vi ste duga.

Jarac

Vaša boja je boja lavande. Ambiciozni ste i iznad svega cenite svoj mir, iako ste uvek raspoloženi za sve vrste proslava. Nežnu lavandu iskoristite za kućni tekstil i to birajte luksuzne teksture kao što su prirodan pamuk, kašmir i vuna.

Vodolija

Vrištava pink, to je boja koja odgovara vašem karakteru. Izbor neonski upadljive nijanse nekako je logičan, jer vi često umete da budete buntovni, oštri i ispred svih. Spojite tu jarku boju sa inovativnim formama, novim materijalima, zapravo sa svim onim što će pomalo zbuniti vaše potencijalne goste.

Ribe

Jedna reč: tirkizna. Emotivni ste, intenzivni, kreativni i zaneseni... Zato je za vas ova boja idealna opcija. Za enterijer koji vam u potpunosti prija kombinujte nov dizajn i "vintage" ulove, a plavi detalj je u toj jednačini obavezan.

Izvor: buro247
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još