ŽELI DA SKINE LJAGU SA IMENA: Branislav Lečić će tužiti Danijelu Štajnfeld i Merimu Isaković za klevetu?

Kako se saznaje, Branislav Lečić navodno će tužiti Danijelu Štajnfeld i Merimu Isaković za klevetu.

Glumac kojeg je Danijela optužila za silovanje, a Merima za seksualno uznemiravanje želi da navodno zaustavi priče da je seksualni manijak.

Lečić je navodno odlučio da se za sad javno ne oglašava, već da se ovih dana konsultuje sa svojim advokatom na koji način bi mogao da spere ljagu sa svog imena. Pravni zastupnik je navodno savetovao glumca da je najefikasnije da tuži Štajnfeldovu i Isakovićevu za vređanje časti i iznošenje neistina:

- Taman kad je pomislio da je rešio problem sa Danijelom tako što je prošao poligraf, Merima je javno ispričala da je Leka, dok su studirali FDU pre 43 godine, pokušao da je siluje. Nije bio spreman na takav udarac i sad ne zna šta da radi. Odmah je pozvao advokata i pitao ga kako bi bilo najbolje da reaguje, a on ga je savetovao da bi tužba za klevetu bila dobro rešenje - priča izvor Informera.

Prema njegovim rečima, Lečić brine da li bi te tužbe navodno mogle da se okrenu protiv njega:

Plaši se da li bi u očima javnosti ispao monstrum, koji se sveti ženama. Ljudima oko sebe ponavlja da želi da skine ljagu sa imena, pre svega zbog ćerke Ane i sinova Ivana i Lava, ali i zato što mu je ugrožena karijera. Još nije sihuran kojim putem da krene, ali je sve bliži odluci da pravdu potraži na sudu.

- Lečićev pravni tim traži svedoke koji bi potvrdili da nije napastvovao koleginice. Međutim, pošto je bio sam sa njima kada se to navodno dešavalo, to neće biti lako. Za sad imaju nekoliko ljudi koji bi svedočili u Lekinu korist, a među njima je i njegova bivša žena Nina Radulović - kaže izvor.

Merima Isaković navodno ponavlja da je ni tužba za klevetu neće omesti da se bori za istinu i da svedoči u korist Danijele Štajnfeld:

- Ako me tužilaštvo pozove, spremna sam da svedočim pred sudom. Obaveza svake savesne osobe je da kaže istinu. Ne mogu direktno da svedočim o nasilju nad Danijelom, ali mogu o ličnosti Branislava Lečića i svom dramatičnom iskustvu sa njim. Nadam se da će i druge žrtve da se osmele i oglase.

Izvor: Informer.rs/SrbijaDanas
Foto: K1 Televizija-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.