TI SI PI*KA, SAMO KAD SE NAPIJEŠ IMAŠ MU*A: Marko Janjušević nasrnuo na Milana Jankovića Čorbu, obezbeđenje sprečilo karambol! (VIDEO)

Na početku jučerašnje emisije "Pretres nedelje" prva tema o kojoj se polemisalo za crnim stolom bila je odnos Marka Janjuševića, Aleksandre Nikolić i Maje Marinković.

- Ako može ovako da me pšrska, onda neka! - rekao je Janjuš.

- Ja Maji ništa ne radim, ja sam se samo zaljubila i nisam znala šta radim - rekla je Aleksandra.

- Ja neću da dozvoljavam ovo sve - rekao je Janjuš.

- Da te slušam sada prvi put, ja bih ti poverovala ali vi nakon svađe i svaki put kada kažeš da niste zajedno i kada se kunete, vi imate seks! Ti kažeš kako te mi pravimo budalom, ali nije tako - rekla je Sandra.

- Mi svi žalimo Aleks, ali nije ona naivna - dobacila je Ana Bulatović.

- Kladionice rade zbog vas, vi ste glavi kockaju se ljudi da li ćete posle ovoga sad imati seks - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Ona je jedna bolesnica koja će nakon onoga danas biti odbačena i ne zanima me! Ni te kladionice me ne zanimaju, i ako nekome nešto ne odgovara, neka se skloni i ja sve obećam i uradim a dobijem grebanje - rekao je Janjuš.

- Ona je ološ i aj sam se dogovorila sve sa njom, bila sam bolja od svih njenih drugarica na devojačke večeri. Mi smo imali dogovor da on nju smao poljubi i igra sa njom, ali ništa sem toga! Ja nisam budala, imaš prava on da radi sve, ali će videti posledice - rekla je Maja.

- Ovo je istina što priča, sve je istina, nismo ništa loše uradili - rekao je Janjuš.

- On jeste obećao i jeste prisan bio sa njom, Aleks mu se sviđa fizički i Maju laže, a Maja luda ali nije jer vidi nešto i reaguje - rekla je Ana.

- Ja sam Maju pokušala da smirim i slagala sam da su Janjuš i Aleksandra samo što se nisu poljubili, i ja sam je smirivala da ne bi napravila nešto i tada je Čorba ušao i rekao joj je da ne plače i sekira se i ajde da igraju, ali je napomenuo da se oni vole! I nakon toga je nastao haos, ali nije Čorba imao nameru da uradi bilo šta - rekla je Matora.

- Ti si p*čka, samo kada se napiješ imaš m*da, i prilaziš a inače te nema - rekao je Čorba.

- Ja ništa nisam uradio namerno, i sedi Janjuše da ti nešto kažem i ti si p*čka jedna opasna i samo gledaš u pod kurtonu i cirkuzantu, klošaru štrokavi - rekao je Čorba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još