PRVI KORAK KA ODRASTANJU: Jelena i Novak Đoković upisali sina Stefana u privatnu školu u Srbiji?

Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković upisuju sina Stefana u srpsku onlajn školu, koju bi trebalo da pohađa od jeseni.

Kako su oboje jako posvećeni obrazovanju mališana dugo su i pažljivo razmatrali gde bi bilo pogodno da mali đak prvak pohađa nastavu.

- Jelena i Novak su zaista posvećeni roditelji, u svakom smislu te reči. Vole da im deca budu vaspitana i sa velikim spektrom znanja. I pre polaska u školicu su ih navikli na knjige i učenje, česta putovanja su im omogućila da se susretnu sa različitim jezicima i kulturama. Kada je došao trenutak da za prvačića Stefana odaberu školu nije im bilo lako. Razmatrali su brojne opcije i konsultovali se sa dosta stručnjaka, ali i članova porodice, i izbor je pao na privatnu školu u Srbiji. Stefan bi trebalo od jeseni da prati onlajn nastavu na srpskom - kaže izvor upućen u ovu odluku i dodaje:

- Ponosni su, srećni i uzbuđeni, ovo je prvi Stefanov korak ka odrastanju. Kada su birali školu bilo im je presudno da ne sputava kreativnost, da razbuktava potencijal i pruži okruženje i plan nastave koji će detetu dati priliku da bezbrižno odrasta i skupi pregršt znanja. Ono što je zanimljivo je činjenica da u ovoj školi časovi ne traju 45 minuta, nema zvona, a učitelji mališane uče da kritički razmišljaju i praktično primenjuju znanja. Takođe, Stefan će naučiti sve o srpskoj kulturi i istoriji, a nastavni kadar je odličan.

Izvor: Blic
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još