ŽESTOK SEKS NAKON BURNE SVAĐE: Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sve nesuglasice rešili u krevetu (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima na rijaliti imanju u Šimanovcima Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš nastavili su da pričaju o svom odnosu ispod jorgana, a tenzija je sve vreme bila prisutna.

- Ja ne mogu da izdržim više! - poručio je Janjušević.

- A sad ne možeš da izdržiš, reci mi!? Odgovori mi! Ne voliš me više! Hoćeš li da mi odgovoriš na pitanje? - govorila je Maja.

- Ne! šta me pitaš? Da, volim te! I šta dalje da me pitaš?! Što ne ideš tamo da spavaš? - odgovorio je Janjušević.

- Neću da spavam tamo, hoću da spavam pored tebe. Odvratan si, sve namerno radiš! Odgovori mi na pitanje - poručila je Marinkovićeva.

- Ma, na koje pitanje? - uzvratio je Janjuš.

- Na čemu sam sa tobom? - upitala je Maja.

- Evo na tome, da ne mogu da izdržim ovo, duša me boli zbog tebe! I šta dalje hoćeš da rešiš? Reci mi? Šta dalje hoćeš? - nastavio je Janjušević.

- Poljubi me! - rekla je Maja.

- Nema smisla više! - poručio je Jnajušević.

- A sad nema više smisla, sad tako?! - nastavila je Maja.

U jednom trenutku Maja nije mogla više da izdrži, pa je od Janjuša tražila da imaju seks u rehabilitaciji, iako su pre toga imali žestoku svađu.

- Ne mogu Majo, ne mogu! Muka mi je! Muka mi je, razumeš li da ne mogu!? Ti misliš da ovo rešava sve probleme u životu? Usr*la si mi se u život! Razumeš li ti mene? - branio se Marko.

U jednom trenutku Marinkovićeva je zaskočila Janjuša, a onda su se tokom žestoke vrele akcije, sve vreme raspravljali, a dok je on nju molio da prestane, zadrugarka je plakala i njihala se na njemu.

Dok je ispred sobe za izolaciju obezbeđenje sprečavalo Filipa Cara da se suoči sa Minom Vrbaški i napravi novi haos, u sobi za rehabilitaciju Maja i Janjuš su se ponovo prepustili strastima.

Maja je zajahala Janjuša, a od njihove vrele akcije sve se treslo. Nije ih sprečavalo ni to što ih je Mina molila da prestanu dok se ne uspava.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još