ZAVODLJIVE, UPORNE I SNAŽNE: Saznajte sve o ženama rođenim u znaku Bika

Zavodljive, uporne i neverovatno simpatične – da, upoznajte i saznajte kakve su žene rođene u znaku Bika!

Odlučna, uporna, dosledna, realna, stabilna, beskompromisna, čulna, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana – sve to opisuje ženu Bika.

Njena najveća snaga leži u osećajnosti i strpljivosti. Blage je naravi, ima čvrsta mišljenja koja se teško mnogu promeniti.

Ipak, Bik izbegava da pokazuje svoj temperament, jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturista i ne voli da reskira. Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega skoro nikada sama ne traži velike životne promene. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i neće dvaput ponoviti istu grešku.

Seks & veze

Žena Bik je jedan od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, veoma joj je važno da u potpunosti upozna partnera i da bude sigurna da je izabrala onog pravog pre nego što se obaveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obaveže, to je verovatno zauvek.

Muškarac koji želi da je osvoji mora biti spreman na dosta udvaranja i zavođenja, jer takav je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji od nje će dobiti mnogo, jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je da se brine za druge, zbog čega će u vezi davati što više sve dok joj je partner odan i veran. Za ženu Bika kaže se da je očaravajuća ljubavnica.

Ljubavne partnere često iznenadi svojom virtuoznošću u krevetu. Seks doživljava kao zemlju fantazije u koju beži od zemaljskih aspekata života. Strastvena i nežna, razmaziće partnera u spavaćoj sobi, ali i izvan nje. Ljubavne odnose voli da začini seksi razgovorima i lukavim zavođenjem. Važna su joj dela, a ne reči. U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Devicom, Jarcem i Ribom.

Prijateljstvo

Imate prijateljicu koja vam je u spomenaru u osnovnoj školi napisala "najbolje prijateljice zauvek"? Ako ste godinama posle i dalje najbolje prijateljice velika je verovatnoća da je ta prijateljica rođena u znaku Bika. Svoja prijateljstva shvata ozbiljno, neguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje i ostaje im lojalna.

Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako bude tako prijateljstvo će trajati zauvek. Za sreću nije joj potrebna horda prijatelja, njen moto je kvalitet pre kvantiteta, i to važi za većinu područja njenog života, ne samo za prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju pre će ignorisati nego započinjati svađu s njima.

Izgled

Velike, ekspresivne oči, pune senzualne usne, vitak, elegantan vrat i krupnija građa neke su od fizičkih odlika tipične žene Bika. Vrat je deo tela kojim vlada ovaj znak, pa je kod žene rođene u znaku Bika vrlo često izražajan i voli da ga istakne ogrlicama, lančićima, šalovima i maramama.

Srednje su visine ili malo ispod proseka. Lice je obično četvrtasto ravnih crta, dok je glava prilično okrugla. Imaju manje uši priljubljene uz glavu, nekad i bucmastu bradu sa šarmantnom rupicom. Krase ih blage i nežne oči, pa pripadnici jačeg pola teško odolevaju zavodljivom šarmu kojim one zrače. Većina Bikova može da se pohvaliti odličnim stasom i u kasnijim godinama izgledaju mladoliko, sveže i snažno.

Stil kupovine

Njen životni moto je kvalitet pre kvantiteta. Kupuje samo kvalitetnu robu sašivenu od najfinijih materijala, a poznata je i po sklonosti markiranoj odeći.

U ormaru uvek će se naći kostim ili odelo šiveno po meri, jer ova žena zna da odeća koja savršeno pristaje nikad neće izaći iz mode. Praktične, otmene i s mnogo ukusa, žena Bik će pre izabrati ravne cipele s diskretnim ukrasom nego štikle, kao i besprekorno sašivene pantalone nego mini suknju. Njihova suptilnost jasna je i u izboru boja koje preferiraju, uglavnom neutralne i pastelne poput bež. Međutim, odlično joj stoje i ružičasta i zelena.

Što se tiče frizure i šminke, njen zaštiti znak su "smoky eyes" i duga, raskošna kosa. Nikad joj nije žao da potroši više novca kako bi njena kosa bila što lepša, a najdraži proizvodi su joj oni koji kosi daju volumen.

Žena Bik će u kupovinu uvek ići planirano. Pri tome dobro će proučiti od kakvih materijala je garderoba napravljena, jer jeftina sintetika ne dolazi u obzir. Imaju i jednu simpatičnu naviku – mirišu materijale kako bi bile sigurne da su prirodni i kvalitetni.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.