Uspomene na stare dane ne blede

Koliko često znamo da čujemo ili da i sami kažemo, "jao kako je to bilo sve lepo nekad". To je onaj osećaj nostalgije, to su uspomene, na trenutke života kada nam se nešto lično i važno urezalo u pamćenje, pa onda taj vremenski spektar iz današnje perspektive budi lepo u nama. Uspomene daju mogućnost da putujemo kroz vreme, ali i dalje kroz život u traganju za srećom i zadovoljstvom. Uspomene se bude dok listamo fotografije, slušamo muziku, napravimo neki fini gest, zagledamo se u nečije crte lica, ali i uz mirise koji mogu biti i vanvremenski, zapravo znaju biti tu svakoga dana, kao što je miris u kome uživamo tokom rituala ispijanja kafe.

C kafa nastala je sada već davne 1976. godine i deo je emotivnog nasleđa među generacijama. Tokom godina prerasla je u simbol tradicije i kvaliteta. Donosi priču o nekom drugom vremenu, o porodičnim vrednostima, malim i velikim životnim mudrostima na koje se i danas pozivamo... Donosi zrno pažnje više. Ona je momenat večitog optimizma i ljubavi prema rečima, emocijama, osmesima, svemu što čini život lepšim.

Međutim, i posle toliko godina provereni kvalitet prve i prave C kafe ostaje deo naših svakodnevnih rituala u ispijanju šoljice najpoznatijeg napitka na svetu. Njena mešavina kafe, poznata po jakoj aromi i punom ukusu više od 40 godina čuva najlepše uspomene. Tokom vremena njen kvalitet je napredovao i zato sa sigurnošću možemo reći da je ponos u kategoriji domaćih kafa od trenutka kad je nastala.

Naširoko je bila prepoznatljiva po svojim čuvenim limenkama za čuvanje C kafe, toliko da gotovo ni danas ne postoji porodica koja nema makar jednu. Pored čuvanja kafe, služile su i za čuvanje fotografija, pisama, dragocenosti, jer puna limenka C kafe krije brojne uspomene koje ne blede. Danas su četiri redizajnirane retro limenke sa 2x120 grama C kafe pripremljene za sve one koji uživaju u ovoj mešavini domaće kafe snažnog ukusa, ali i za one koji vole i čuvaju sećanja kojima se uvek vredi vraćati.

Negujući istinske porodične vrednosti i trenutke ispunjene ljubavlju, C kafa je pažljivo gradila svoju filozofiju brenda sada prilagođenu novom vremenu, ali ostajući prepoznatljiva brojnim generacijama. Obradujmo jedni druge i danas i sutra, kao što smo nekada jednim iskrenim razgovorom uz šolju C kafe, jer je već 40 godina pijemo zajedno!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još