RAT SE NASTAVLJA: Jovana Tomić Matora optužila Sanju Stanković da ju je prevarila sa fudbalerom iz Makedonije (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, predstavnici sedme sile imali su pitanje za Jovanu Tomić Matoru.

- Kakvo je to k*rvanjsko ponašanje Sanje Stanković, i kako opisuješ tako Sanju?

- Znam sve, samo da kažem meni je neprijatno što stojim ovde i nakon svega ovo je naša najgora svađa, koju sam ja započela! Ja se kajem jer nisam smela ovo sebi da dozvolim, ali i zbog nje ja to nisam smela da uradim. Trebalo je napolju da razgovaramo nasamo, a li mi je najgore jer jedna drugoj nismo čestitale Uskrs - rekla je Matora.

- Šta je Sanja radila u Makedoniji? - glasilo je pitanje novinara.

- Ja moram da kažem da sam ja molila za ljubav, ali neću više da ponavljam ono iz svađa, i sve je to mene mučilo i to je to! Ne želim da se vraćam na svađu, oni su bili zajedno i ja sam je uhvatila! - rekla je Matora.

- Rekla si joj kako te njeni makroi i j*bači neće tući, a kažeš kako nije prostitiutka i ako nije odakle joj makro?

- Ja ne znam na koga je ona aludirala, ja ne znam da li je makro ali je bio bivši dečko! - rekla je Matora.

- Kada se sve to desilo, ja sam rekla jednu odvratu rečenicu i znam kako se ona osetila, kada sam rekla da je bolje da sam poginula u nesreći i ona je mene jeko povredila! Ona stalno mene gleda i šta ja radim, ali ne gleda sebe i plakala sam nakon svega, ali je ona Moniki to radila jer ju je ponizila i bila bi u odnosima da je neka htela, a ja sam nju podržavala, a ona je moj svaki odnos osuđivala - rekla je Sanja.

- Ja znam da ja pored nje mogu da imam odnose, jer to nju ne bi pogodilo ali mene jeste jer sam ja imala emocije prema njoj u tom trenutku! Ja sma uvek pokušala da budem dobra, ali sam ispala loša i sada opet je Matora loša, a ona plače, e pa neću više jer ne valja ništa - rekla je Matora.

- Njoj je bitno da govori vama i kamerama, ne mogu više da je gledam, zgadila mi se ne želim da je vidim u životu - vikala je Sanja u suzama.

Novinar Darko Tanasijević podigao je i Lepog Miću, koji je upućen u njihov odnos sve od "Zadruge 1".

- Šta se dešava između Sanje i Matore? - pitao je Darko.

- Sanja je volela muškarce kad su se upoznale. Kroz druženje sa Matorom je zavolela žene. Ta veza nije bila slatka kako su je predstavile. Samo mi Sanja nije bila jasna. Ja sam uvek bio na Sanjinoj strani, a i sada sam. Ali me Sanja zbuni. Matora je ponižava, maltretira, reci joj: "Mrš u p.m.". Ono što je rečeno pre par noći, ja sam ustao i rekao da stanu malo. Sada spominju ime devojke koja im je jako dobra prijateljica (Ana Korać) - dodao je Lepi Mića.

- Ana mi je sve rekla i hvala joj što je bila uz mene. Fanovi nas prate, našli su sliku tog makedonskog igrača, zapratili su se, pa su povukli to. Sanja je okačila sliku sa hotelske terase, pa je skinula sliku kada je krenuo teror - ubacila se Matora.

- Tu sliku je Ana slikala, bile smo u sobi. Dopisivala sam se sa njim, ali te nisam prevarila - odgovorila je Sanja.

- Meni je Matora jasna kao dan, ali Sanja ne. Sanja, sada te pitam, da li ti želiš da imaš vezu sa ženama? - pitao je pevač.

- Sa njom ne. Ne znam da li želim sa ženama. Decu želim da imam - odgovorila je Sanja.

- Ja ti želim da budeš sa muškarcem, da rađaš decu - poručio je Mića.

- Kada smo se Sanja i ja razdvojile, njena majka mi je poslala poruku da Sanja želi da bude sa muškarcem - dodala je Matora.

- Ali to ne znači da neću opet biti sa ženom - istakla je Stankovićeva.

- Postoje neke stvari koje ja ne želim da iznesem, kao što sam ovu, jer je mene sramota, ja sam bila sa njom. Što mi nisi dala da pročitam prepiske sa fudbalerom? Na moje oči si se dopisivala - poručila je Matora.

- Tad si bila bezobrazna. A što ne kažeš da si se dopisivala sa bivšom devojkom kad sam ja bila u izlasku sa Majom? - pitala je Sanja.

- Ako će ti biti lakše, prevarila sam te - rekla je Tomićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.