ĐANIJEVOJ SUPRUZI POZLILO: Slađa Trajković završila u hitnoj zbog stomačnih problema!

Slađa, supruga Radiše Trajkovića Đanija u ponedeljak uveče završila je u Hitnoj pomoći. Pevačeva žena je u medicinsku ustanovu primljena zbog stomačnih tegoba.

Đanijeva supruga u bolnicu je došla jer je osetila mučninu i nekoliko puta je povraćala, a sada se oglasila i otkrila kako se oseća:

- Istina je da sam bila u Hitnoj. Slošilo mi se odjednom, osetila sam mučninu i odmah otišla da proverim o čemu se radi. Znate šta sam nedavno pretrpela, sa svojim zdravljem se ne igram. Ništa strašno, samo prolazni stomačni virus koji je izazvao bolove i mučninu. Ukazana mi je neophodna lekaraska pomoć i sada se osećam dobro. Za svaki slučaj sam obavila sve neophodne analize, sve je u najboljem redu.

Podsetimo, supruga popularnog folk pevača pre dva meseca doživela je moždani udar o čemu je nedavno govorila za naš portal.

- Đani je sve vreme bio uz mene nakon moždanog udara. Na sreću, u pitanju je bio blaži moždani, a Đani mi je sve vreme pričao: ''Pusti to, ništa ti neće pobeći''. Baš je bio brižan. Ja sam super, nisam tip žene koja voli da se žali, ali ova promena vremena mi jako smeta. Na sreću nemam posledice moždanog udara, ali osetljiva sam na promene vremena, boli me glava, budem neraspoložena, ali, Bože moj, guramo - rekla je Slađa nedavno.

Izvor: Pink.rs
Foto: sladja_carpediem/Instagram

Pogledajte još