BRAK JE LEPA STVAR, ALI NIJE ZA MENE: Andreana Čekić iskreno o emotivnom statusu

Ove nedelje, između mnogih poznatih koji su intervjuisani u dobro poznatoj emisiji ''Premijera Vikend specijal'', bila je i Andreana Čekić.

Pevačica otkrila brojne aktuelnosti iz svog života, te progovorila o preseljenju iz Beograda u Beč.

- Odselila se jesam, ali sve ostalo nije tačno, početkom januara sam odlučila da se vratim u Beč, mnogo mi je lepo tamo. Tamo sam navikla i odrasla i nikad nisam bila toliko dugo da ostanem u Beogradu, ali takav je posao ni ne primetiš koliko je vremena prošlo. Dolazim u Beograd samo zbog posla - priča Andreana.

- Pripremam album, Dejan Kostić, moja ekipa i ja. Snimila sam 4-5 pesama, pa čak i dva dueta sa Darkom Lazićem, kumom. U junu izlaze pesme. Mogu samo da kažem da jedva čekam. Vredno radim na svim pesmama.

Mnogo se pisalo o njenom emotivnom odnosu poslednjih nekoliko meseci, a sada otkriva pravu istinu.

- O mom emotivnom statusu se pisalo godinama, što ne razumem iskreno, volela bih da se više piše u mojim pesmama. Solo sam od početka godine. Ja ne mogu da ti kažem šta je istina, šta se pisalo, mogu samo da kažem da nismo više zajedno. Nema veze sa drugima, isključivo ima veze sa nama i dok je trajalo bilo je lepo. Nismo u kontaktu, posle ljubavi najnormalnija stvar je da krene svako svojim putem. On je nastavio da se bavi pevačkim poslom, ja mu želim sve najbolje - dodala je pevačica.

Otkrila je i da li je istina da je neki imućni čovek pokušao da dođe do nje i da li bi volela da joj se dogodi čovek koji ima puno novca.

- Ne da ja znam. Meni da je novac bio bitan imala bih takvog i sad bih bila udata na jahti. Ja sam neko ko ume da uživa, znam da napravim lepu atmosferu. Sama zarađujem svoj novac. Ne moram ponovo da stanem na ludi kame, videla sam kako je. Brak je lepa stvar, ali izgleda da nije za mene. Za mene je ljubav, neko ko će da me poštuje i razume, samo da je mir - zaključila je Andreana.

Izvor: Pink.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još