NEKOLIKO ZANIMLJIVOSTI O JAČEM POLU: Kada muškarci najviše varaju, a kada najviše uživaju u seksu?

Muškarci su najsrećniji u 37. godini, jer su tada zadovoljni u svim aspektima života (posao, ljubav, porodica), potvrdila su mnogobrojna istraživanja. Ali, britanski "Dejli mejl" je otišao korak dalje i otkrio još neke zanimljivosti o jačem polu.

Sudbonosno "da" najčešće izgovore u 32, a godinu dana kasnije dobiju prvo dete, prvi posao nalaze u proseku u 21. godini, tokom života menjaju radno mesto šest puta, na bolovanju provode 125 dana i bar jednom dožive romansu na poslu.

Sa 23 godine najčešće polože vozački ispit (48 odsto njih iz prvog pokušaja), u 29. najviše uživaju u seksu, a godinu dana kasnije već imaju problem sa pivskim stomakom. Sa 35 godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost koja je nasledna kod oko 40 odsto pripadnika jačeg pola. Na početku pete decenije misle da više nisu privlačni ženama i tada se bore sa krizom srednjih godina. Lepši pol smatra da su muškarci sazreli tek sa 43 godine, kada se suočavaju i sa prvim razvodom, a u 49. najčešće varaju. Sa 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i najviše zarađuju.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još