NAPISAO MI JE DA MAKNEM TO: Aleksandra Nikolić progovorila o trudnoći sa oženjenim muškarcem (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima Aleksandra Nikolić poistovetila se sa Rialdom Karahasanović, koja je priznala da je abortirala dete, pa je iznela svoju priču o kiretaži.

- Nisam ja plakala zbog Filipa, potresla me je Rialdina priča, ne želim da pričam o tome. Samo hoću da kažem da ja za abortus nisam, jer to ostavlja veliku traumu - priznala je Aleksandra.

- Stvarno nisam plakala zbog Sanje i Filipa. Ne mogu da pričam o tome, stvarno, ne mogu. Pre dve godine je to bilo. Upoznala sam jednog dečka i ušli smo u neku vezu, zaljubili smo se i ostala sam trudna sa njim. Ja sam kasnije saznala da on ima ženu, ali tada nisam znala. Ugojila sam se, bila sam natečena, imala sam promene ponašanja, drugo stanje je. Nisam tada znala da sam trudna. Kada sam test uradila, ja sam njemu rekla da je pozitivan. On je meni rekao da moram da abortiram, rekao mi je u poruci: "Moraš da makneš to". Ja sam tada radila u jednom lokalu, tu sam ga upoznala, bio je tada u bekstvu, imao je problema sa zakonom, ja sam abortirala, bila sam sama, mama nije znala za to, ja sam bila sama u hotelu. Mislim da ću se zbog toga kajati uvek, ali stvarno nisam imala izbora. Majka mi je bila bolesna, nisam imala novca, njega to nije zanimalo, on je imao ženu, saznala sam da nisam bila jedina sa kojom je varao ženu. Javio mi se nakon toga, prošlo je par dana, mi smo se i videli. Njemu je to bilo kao da je nešto normalno, kasnije sam saznala da je još jedna devojka ostala trudna sa njim - ispričala je Aleksandra.

- Ja delimično znam ovu priču. Pričala je cimerkama, tada je bila potresena i tužna kao i sada - rekla je Mina Vrbaški.

- Najgore od svega mi je bilo što on nije bilo pored mene, odmah nakon par dana sam morala da krenem da radim. Nisam mogla očima da ga gledam. To je nešto što me je najviše bolelo u životu - dodala je Nikolićeva.

- Sad treba da se sažalimo što se p*caju sa oženjenim muškarcima, pričajte malo, upoznajte se, pa se onda je*ite! Nije mi žao - vikala je Ermina Pašović.

- Ja je ne žalim, niti ću se sažaliti - rekao je Stefan Karić.

- Osećam se kao najveći ološ! - plakala je Aleksandra.

- Pazite se sa kim spavate! Imali smo zadrugarku koja je trudna išla, radila, maltretirana bila, pa rodila dete - poručio je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još