ZVEZDANI MIRISI: Izaberite parfem prema horoskopskom znaku

Ovan

Ovnovi odišu senzulanošću i snagom i bitno ima je da miris otkriva njihov karakter. Njima ne pristaju sladunjave mirisne note već jaki i odvažni perfemi. Oni koji ostavljaju utisak isto kao i Ovan kada se pojavi u prostoriji. Jako im je bitno kako izgleda i sama bočica parfema.

Bik

Bik sam po sebi ne voli da pleni pažnju i isto tako bira i mirise. Njima nije bitno da miris bude jak i upečatljiv, već da na prvom mestu bude kvalitetan i nenametljiv. Smatarju da baš ta nenametljivost istče njihovu senzualnost i jačinu.

Blizanci

Oni su komunikativni i energični. Kako su stalno u pokretu i ne drži ih mesto potreban im je parfem koji može da isprati tempo njihovog života. Parfem treba da bude praktičan, postojan i da se umereno oseća.

Rak

Oni su najemotivniji horoskopski znak i nih pokreće ljubav, ali i mirisi. Umeju da deluju tajanstveno i zatvoreno i po toj osnovi biraju parfeme. Bitno ima je da parfem ima takvu misrisnu notu koja oslikava njihovu tananu dušu.

Lav

To je nastrastveniji horoskopski zanak. Pored te osobine karse ga ambicioznost, jačina i jaka energija. Na taj način biraju i parfeme. To su jaki dominantni parfemi koji moraju da ostavljaju utisak i da se dugo pamte. Kao i Ovnu jako im je bitno kako izgleda bočica i da je luksuzno upakovana. Vole nove parfeme jer žele da mirišu kao niko drugi.

Devica

To je svakako specifičan znak. Oni su prefekcionisti i sa istančanim ukusom i mirisom. Njihov mozak savršeno radi i vole preciznost, sistematičnost i odmerenost. Tako i biraju parfeme. Nije im bitna cena niti marka parfema. On jednostavno mora da bude specifičan i originalan kakve su i one. Njih privlače mirisi cveća, voća i cimeta.

Vaga

Imaju veoma istančan ukus i ne odlučuju se lako za parfem. Kao i za sve u životu navikli su da vagaju. Potrebno im je malo više vremena da odaberu parfem ali kada ga pronađu skoro zauvek mu ostaju verni. Vole jake i čiste mirise i često će se odlučiti za oprobanu varijantu.

Škorpija

Ona je mistična i tajanstvena. Voli jake i opore mirise a koji su ujedno i mistični. Škorpija voli da se pojavi u oblaku parfema i da svi znaju da je baš ona ušla u prostoriju. Parfem koji ona odabere savršeno nosi.

Strelac

Oni su vedar i optimistični znak koji je uvek spreman da eksperimentiše u životu pa je tako i u slučaju parfema. Strelac nema omiljeni parfem i voli da "šara" kada su mirisi u pitanju. Privlače ih skoro sve mirisne note ako se pronađu u njima.

Jarac

Odmereni, hladni i svakako nenametljivi. Vole čiste i precizne note. Parfeme koji su na prvom mestu kvalitetni pa tek onda skupi. Kao i Vaga opredeliće se za klasiku. Takođe, ne voli da menja parfeme. Za čitav život Jarac je u stanju da koristi jedan do dva parfema.

Vodolija

Znak budućnosti i inovacija koji ruši predrasude. Vodolija bira samo onaj parfem koji njoj odgovara. I da joj se skrene pažnja da je možda jak ili neprimeren parfem nju to ne zanima. Uvek je samo kako ona želi i kaže. Svakako su hrabri i samostalni. Vole egzotične mirise.

Ribe

Oni su večiti sanjari i zauvek će biti u potrazi za savršenim trenutkom. Njihov parfem ima savršenu notu ljubavi, duhovnosti. One vole dubine i jake emocije. Ne vole težinu pa će njihov izbor parfema biti onaj koji miriše na lepo i čisto. Odaje dah slobode i ljubavi.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.