ŠAMPION SAM U IZBORU POGREŠNIH PARTNERA: Milica Dabović iskreno o majčinstvu i ljubavnom životu

Košarkašica Milica Dabović u "Premijeri Vikend Specijalu" progovorila je o majčinstvu i aktuelnostima iz svog života.

Ona je otkrila da će jedan deo leta provesti u Crnoj Gori.

- Super sam, uskoro polećem na put za Herceg Novi po svog sina koji je kod bake i deke. Kad smo došli ovde ja sam se setila najlepših dana iz detinjstva, na ovom betonu sam postala igrač. Sada kada razmislim nikako ne bih mogla da igram na betonu, mada imam i 39 godina - priča Milica.

- Ja sam i dalje aktivna u sportu. Igrala sam u Albaniji poslednje tri sezone. Završila sam u Tirani, imala sam prelep deo sezone. Pre toga sam igrala za Brčko i uvela ih u prvu ligu. Osećala sam se kao mama, jer su deca od 13, 15 godina, to iskustvo je zlata vredno - dodaje ona.

Osvrnula se i na svog sina, s kojim provodi svaki slobodan trenutak, pa i više od toga.

- Ne treba ja njemu ništa da objašnjavam, on uživa kad nije u vrtiću, ja mu poremetim način života, jer dođe kod mene u Albaniju. Moje dete je svaku utakmicu prekidalo i vrištalo, pa sam ga odvela kod bake i deke u Herceg Novi gde on uživa, tamo imamo veliko dvorište. Imamo neki svoj ritual, ceo dan smo na plaži, pa gledamo brodiće, jedemo kokice i u 22 h smo oboje u krevetu - priča Milica.

- Sa Stefanom imam celi svet. Krvavo sam sve zarađivala sa svoje dve noge i ruke, život me šamarao zbog izbora partnera. Ali kad si neko ko ne izlazi i ne pije ni kafu, onda sam drugačija. Samo sam imala padove u emotivnom smislu. Ja sam šampion u izboru pogrešnih partnera. Kad padnem znam brzo da ustanem, to sam ja - zaključila je Dabovićeva.

Za kraj razgovora otkrila je šta ju je pandemija koronavirusa naučila.

- Pandemija me naučila da je najbitnije u životu imati porodicu, da poštujem svoje prijatelje, pošto su uz mene bili od početka do kraja. Naučila me da štedim. Ne mogu da prestanem da verujem u ljubav jer imam Stefana. Vreme je da na svoj 40. rođendan napravim žurku i izdam knjigu. Devojkama bih poručila jedno, da momci jesu slatkorečivi, ali su veliki manipulatori, lažovi i lopovi - zaključila je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.