BILA SI HRABRA I UPORNA DA PREŽIVIŠ: Kalina Kovačević uputila emotivnu rođendansku čestitku ćerki Aniki (FOTO)

U porodičnom domu popularne glumice Kaline Kovačević danas je poseban dan. Naime, njena mlađa ćerka Anika, koju je dobila sa emotivnim partnerom Vladimirom Rekovićem, naučnikom zaposlenim na Institutu Cern u Švajcarskoj, proslavlja svoj drugi rođendan.

Tridesetsedmogodišnja umetnica svojoj naslednici uputila je emotivnu rođendansku čestitku putem društvene mreže Instagram u kojoj je istakla koliko se devojčica borila za život.

- Od prvog dana tvog života bila si suočena sa velikim izazovima i ogromnom borbom. Iako je sve bilo pod velikim znakom pitanja, moja vera da sve mora biti dobro i tvoja hrabrost i upornost da se boriš i preživiš su dovele do toga da danas u radosti proslavljamo tvoj drugi rođendan. Ti si majčin ponos i ja znam da si ti posebna. Ti znaš da ću za tebe i tvoju sestru prevrnuti svet ako treba. Tvoj i njen osmeh su mi najvažniji. Budi mi radosna, voljena, svoja i slobodna. Samo slobodan čovek je živ čovek. Voli te tvoja majka mnogo više nego što ovaj svet to može da oseti i spozna. Srećan ti rođendan mila moja Anika - napisala je ćerka popularne glumice Ljiljane Blagojević i pisca Siniše Kovačevića.

Podsetimo, lepa brineta pored Anike ima i ćerku Mionu, koju je rodila tokom braka sa fudbalskim menadžerom Radetom Ćaldovićem, a koja će uskoro proslaviti deseti rođendan.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: kalinakovacevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.