DOK SE NE DESI UBISTVO ILI SAMOUBISTVO U RIJALITIJIMA, ONI ĆE POSTOJATI: Saša Joksimović poslao važnu poruku javnosti (FOTO)

Glumac Saša Joksimović oglasio se danas na društvenoj mreži Instagram vidno izrevoltiran zbog rijaliti programa koji se emituju na nacionalnim ferkvencijama.

On je istakao da će se tek nekom strašnom tragedijom, prestati emitovati ovakvi šou programi, te da bi deca telefone trebalo da zamene sportom.

Podsetimo, Kristijan Golubović sinoć je imao žustru raspravu sa ljubavnicom Kristinom Spalević, te ju je davio i čupao za kosu, što je zaprepastilo gledaoce kraj malih ekrane, ali i mnoge poznate ličnosti koje su se oglasile ovim povodom.

- Dok se ne desi ubistvo ili samoubistvo u rijalitijima, oni će postojati. Kada se to desi, prestaće to zlo da postoji. Draga deco, braćo, sestre i ostali... Crtajte, trčite, pevajte, bavite se sportom, ne gledajte zlo, postaćete mrzovoljni, lenji i nezadovoljni. Ostavite telefone, oni vas zatucavaju, prave od vas zombije, stvaraju vam tikove i uništavaju vam mišićnu funkciju. Neka vam ovaj dan bude bolji od onog juče. Sport je život i život je sport! 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sasajoksimovic_official/Instagram

Pogledajte još