SLAVLJE ĆE BITI ORGANIZOVANO U BEOGRADU: Svetlana Ražnatović za prvi rođendan unuka Željka izdvojila 15 hiljada evra!

Željko Ražnatović, naslednik Veljka Ražnatovića, sutra slavi prvi rođendan, što je u svakoj porodici velika stvar.

Upravo zato su se Ražnatovići, posebno Ceca, potrudili da za dečaka organizuju proslavu koja će biti nezaboravna.

Folk diva ne voli da priča o svom privatnom životu, pa kad je pitaju za Željka, uvek skromno odgovori - da je kao i svako drugo dete njegovog uzrasta.

- Jede, spava, igra se, plače, smeje se. Beba kao i svaka druga. Mi iza kamera živimo normalan život, imamo probleme kao i svi drugi ljudi. Nismo ništa drugačiji od onih koji nisu javne ličnosti - rekla nam je nedavno pevačica.

Upravo zato ne želi da se proslava eksponira, već da u krugu prijatelja i porodice to obeleže. Kako izvor blizak Ceci tvrdi, ona je u dogovoru sa Veljkom i Bogdanom izabrala restoran za proslavu, a savetovala se i oko dekoracije. Ona će biti dečije tematike - sa puno balona i ostalih sitnica sa motivima crtanih likova, a dominiraće plava i bela boja. Ipak, morali su da suze broj zvanica zbog trenutne epidemiološke situacije, ali će oni najbliskiji prisustvovati.

Ražnatovićeva nije štedela kada je proslava u pitanju, navodi sagovornik, ali s obzirom na to da je elitni restoran u pitanju, može se reći da je dobro prošla. Za zakup lokala i ketering je dala oko deset hiljada evra, dok je za dekoraciju, animatore za decu i druge sitnice izdvojila oko tri hiljade evra. Kako je u pitanju rođendan za najmlađe, alkohola neće biti u većoj meri, pa je za penušava vina kojima će nazdravljati dala oko hiljadu evra. Torta će biti glamurozna i velika, na nekoliko spratova, a sagovornik kaže da će dominirati plava boja i imaće nekoliko ukusa. Pripremljen je i slatki sto koji najmlađi obažavaju, a za poslastičarske proizvode su platili takođe oko hiljadu evra.

Inače, mezimac Ražnatovića će na svoj dan nositi odelo koje je specijalno za njega kreirano, dok će za Cecu biti napravljena posebna haljina za ovu priliku.

Još se ne zna šta je pevačica kupila za svog unuka za poklon, dok je Anastasija rekla da mu sprema poklon koji će mu zauvek ostati kao uspomena. U pitanju je poseban komad zlata na kome će biti ugravirana posveta. Ona je jako vezana za bratanca i ovaj dan je za nju jako važan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.