BILO JE DANA KADA NISAM IMALA GDE DA SPAVAM: Milica Todorović iskreno o početku muzičke karijere

Pevačica Milica Todorović bila je gost u emisiji "Šok Tok", a tom prilikom je zaplakala zbog svega što je njena majka Jasmina rekla o njoj.

- Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje u Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu jer je ona to zaslužila. Želja mi je da imam još unučića, ona ima 30 godina. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke - rekla je Jasmina Todorović, a Milica je zaplakala.

- Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gde. Moja mama je divna, ja je obožavam, ona je pravi sagovornik. Ja sam neko ko je bio uvek vredan i najbolji u školi. Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osećala razne energije oko sebe i izgradila sam štit oko sebe. Ja sam počela sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu. Na nastupima kad momci dođu da se slikamo, njima se ruka trese i tako se zaštitim. Nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju - rekla je Milica.

Izvor: Blic.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.