NEOBIČNE SLIKE: O čemu razmišljaju žene tokom seksa?

Ako ste do sada, dragi muškarci, bili uvereni da vaše partnerke tokom seksa misle samo o vama – znajte kako ste živeli u pravoj zabludi.

Naime, rezultati nekih istraživanja pokazali su da žene tokom seksa razmišljaju o holivudskim lepotanima, bivšim ljubavnicima, scenama iz pornića, pa čak i o kupovini namirnica!

- Za vreme seksa neretko u mislima sastavljam spisak za kupovinu, razmišljam o cipelama koje želim da kupim i prljavom vešu koji moram da operem - priznaje 34-godišnja ispitanica.

Istraživanje je pokazalo da žene tokom seksa neretko razmišljaju o muškarcima s kojima bi želele da vode ljubav.

- Iako obožavam svog supruga, jednostavno ne mogu da prestanem da razmišljam o muškarcima o kojima potajno maštam, poput Breda Pita i Hjua Džekmena - pojašnjava 28-godišnja učesnica istraživanja.

Pitate se zašto neke žene razmišljaju o svemu i svačemu tokom seksa? Stručnjaci tvrde: zato što im je dosadno! Ako muškarac ne pruža svojoj dami potpuno zadovoljstvo u krevetu – ona će neminovno razmišljati o drugim stvarima.

Stoga je, dragi muškarci, pravo vreme da se latite "posla" i naučite da zadovoljite svoju damu kako joj se po glavi više ne bi motale fotke razgolićenih mišićavih lepotana.

Izvor: Ordinacija.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još