ISPROBAJTE IH: Osam seksi poteza uzburkaće strasti u postelji

Odmaknite se od klasičnih zavodljivih šema i proširite svoje seksualne vidike. Seksi ne mora uvek da znači čipkast veš i crveni ruž, nego nešto neočekivano. Pokušajte s ovim predlozima.

1. Seksi veš

Obući zavodljiv donji veš definitivno je bolje od "domaćinki", ali zašto ne iznenadite svog muškarca i nakon tuširanja se prošetate do njega goli. Istraživanja pokazuju da je muškarcima najviše seksi žena bez šminke, po mogućnosti mokre kose i naravno gola. To će ga oboriti s nogu.

2. Naježite ga

Grebanje za vreme seksa je totalno "out". Novi seksi potez je lagano prelaženje prstima po leđima i zadnjici, jedva ih dodirujući. Dodirujte svog muškarca sve dok mu telo nije toliko osetljivo da ga svaki dodir vodi ka putevima užitka.

3. Dvosmislena igra

Ako niste sigurni da li vaš dragi želi da se mazi, u razgovor ubacujte dvosmislene reči koje podsećaju na seks. Na primer, zamolite ga da vam izmasira vrat.

4. Igrajte igru

Začinite uobičajeni "dejt" pretvaranjem da ste neko drugi. Na početku će vam se dragi možda smejati kad ga pitate da li želi da vas zaposli kao sekretaricu pa da ostajete dugo u kancelariji, ali vremenom će prihvatiti igru. Na povratku iz toaleta se slučajno okrznite o njega i pravite se kako ga ne poznajete. Očekujte srećan završetak dejta.

5. Neuobičajene lisice

Ne morate kod sebe da imate lisice, maramu i sličnu opremu kako biste vezali muškarca i radili mu sve što poželite. Dok mu skidate majicu, prevucite je do laktova, a rukavima ga vežite za krevet. Neka zabava počne!

6. Razgovor bez dodira

Pokušajte ovo – gledajte muškarca duboko u oči, zamolite ga da vam u detalje opiše šta bi vam radio u krevetu, a sve to bez dodira. Neka igra traje dugo, sve dok ne poludite od želje.

7. Šampanjski poljubac

Sećate se onog šampanjca što ga držite u frižideru od Nove godine? Izvadite ga i natočite sebi i dragom. Dok pijuckate zadržite malo šampanjca u ustima i poljubite partnera "predavajući" mu svoj šampanjac.

8. Seksi fotografije

Fotografišite se goli, ali nemojte to odmah da šaljete partneru. Sačekajte neku elegantnu večeru ili neki drugi trenutak gde je slanje takve fotografije neprimereno i zločesto. Nakon što dobije fotku jedva će čekati da vas odvede u mrak.

Izvor: Ordinacija.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još