DESET SJAJNIH REŠENJA: Odaberite savršen kupaći za velike grudi

Ukoliko imate velike grudi, sigurno imate poteškoća s odabirom savršenog kupaćeg kostima.

Kada imate velike grudi, htele ili ne, suočavate sa mnoštvom ograničenja: kada vežbate, kada spavate, tražite savršenu toaletu... Za većinu žena sa velikim grudima dolazak leta je pre najava noćne more, nego uživanja na plaži, jer: kako naći adekvatan kupaći kostim?

Velike grudi i idealan kupaći kostim

Svaka od nas želi dve stvari na plaži: da se oseća udobno i sigurno i da izgleda dobro. Za žene sa velikim grudima ovo se ponekad čini kao nemoguća misija. Zato, stilisti savetuju kako da izaberete kupaći kostim ako imate velike grudi.

Rešenje broj 1: Dvodelni kupaći

Ukoliko vam figura to dozvoljava i ukoliko se osećate prijatno u dvodelnom kupaćem, on je najbolje rešenje za vas. Pre svega, većina brendova dozvoljava da dvodelni kupaći uparite sami. To znači da možete odvojeno da birate i model i veličinu donjeg i gornjeg dela kupaćeg, a za većinu žena sa velikim grudima ovo je pravi spas.

Zatim, modeli dvodelnih kupaćih kostima rađeni su tako da bolje pružaju podršku grudima. Ni pitanje veličina korpi nije zanemarljivo, a na dvodelnom kupaćem je mnogo lakše naći F korpe.

Rešenje broj 2: Žica

Ukoliko imate velike grudi, verovatno ste već otkrili da umeci od sunđera i silikona često bivaju kontraproduktivni. Umesto da vam pruže podršku, oni vam pritisnu grudi ili im daju čudan oblik. Zato je za izbor kvaltetnog kupaćeg kostima mnogo bolja opcija korpa sa žicama. One će pružiti podršku teškim grudima, a da im pritom daju i dopadljiv oblik.

Rešenje 3: Debele bretele

Velike grudi su ujedno i teške grudi i zato za izbor kupaćeg kostima važi isto što i za izbor pravog grudnjaka: tanke bretele ili model bez bretela ne dolaze u obzir. Široke i jake bretele, grantuju da će vam držati grudi na mestu i da se neće rastegliti nakon prvog ozbiljnijeg kvašenja.

Rešenje 4: Top sa punim bretelama

Topić sa punim bretelama je odličan izbor za sve devojke sa velikim grudima koje vole sportski stil. Važno je samo da izaberete top koji je napravljen od ojačanog materijala ili onaj koji ima ugrađenu podršku za grudi. Važno je da ne birate topiće sa tankim bretelama.

Rešenje 5: Trouglasti top

Ukoliko nađete trouglasti top, shvatićete da je ova preporuka koja ne samo da pruža podršku dok se sunčate ili plivate već i čini da izgledate apsolutno neodoljivo. Ovi topovi su sasvim dovoljno otvoreni da možete da prikažete dobre strane bujnog dekoltea, a dovoljo čvrsti da ne strahujete od nepredviđenih okolnosti.

Rešenje 6: Duboke korpe

Ukoliko ipak želite model što sličniji bikiniju, topla preporuka je da bežite od sečenih korpi. Birajte duboke korpe koje će zadržati vaše grudi na mestu. Bilo bi dobro da birate penaste korpe sa šavom, jer se brže suše od običnih punjenja, a bolja su podrška od nepostavljenog kupaćeg kostima.

Rešenje 7: Ojačanja sa strane

Žene sa jakim dekolteom vrlo dobro znaju da je veoma važno da dojke imaju podršku i sa strane. Zato bi trebalo da probate sa modelom koji je ojačan širokom trakom ispod linije grudi ili sa strane.

Rešenje 8: Jednodelni kupaći sa korpom

Ako birate jednodelni kupaći bilo bi odlično da on bude sečen ispod grudi i da ima korpe ili bar podršku od žice. Ukoliko želite da budete sigurne dok plivate, igrate odbojku na plaži ili se jurite sa decom, tražite kupaći koji ima oznaku "active wear".

Rešenje 9: Halter topovi

Gornji deo koji se povezuje oko vrata, bilo da je u pitanju top ili bikini sa V izrezom, odlična je ideja za sve žene koje imaju veće grudi. Oni se rade sa ojačanjima i debljim bretelama, a pritom ćete izbeći ono ružno urezivanje bretela u kožu ramena.

Rešenje 10: Kupaći na podvezivanje

Kupaći koji se ukršta na grudima i podvezuje ispod njih, odličan je model za sve dame sa izraženim poprsjem. Same možete da prilagodite veličinu korpi svojim grudima, da im obezbedite podršku i uz to da izgledate moderno.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još