ČUVAJTE IH SE: Ko su najveći manipulatori Zodijaka?

Kad se svaki od ovih pet horoskopslih znakova nađe u neprijatnim situacijama, oni će najverovatnije dati sve od sebe kako bi izmanipulisali celu stvar. Neki su suptilniji od drugih, ali ipak, trebalo bi da ih se pazite (ili da ih bar dobro držite na oku).

1. Škorpija

Iako je izuzetno dovitljiva, nemojte se zavaravati. Škorpija je stvarno nepoverljiva i tajnovita.

Recimo da vaš najbolji prijatelj, nakon dugogodišnjeg prijateljstva, pronalazi razlog da vam ne veruje. On će početi da se potajno druži s drugim ljudima a vi ćete razbijati glavu pitajući se šta ste to učinili pogrešno.

Škorpija je izuzetno ljubomorna, sjajan je vođa i vrlo uverljiv. To je majstor manipulacije i ona to zna.

2. Rak

Rak je duboko intuitivan, što, naravno, može biti blagoslov. Međutim, u nekim slučajevima, on može biti vaša najgora noćna mora. On je vrlo maštovit i okriviće vas za scenarije koji se nikada nisu dogodili.

Može pronaći razlog da vas mrzi zbog nečega što ste mu učinili kad ste imali pet godina i može se lako uveriti da ste još isti kao i onda.

3. Blizanac

Blizanac je izuzetno neodlučan, a tu neodlučnost maskira donoseći sigurne odluke. Međutim, čim se okrenete, verovatno će vas optuživati za odluke koje je sam doneo.

Zabava je zapravo najgora atmosfera za Blizanca, jer on je izuzetno društven i čini se da je spreman za sve što noć nudi. On će otići kući s vama te večeri i kasnije će verovatno zažaliti zbog svega što se dogodilo.

4. Ribe

One su potpuno nesebične i uvek spremne da pomognu. Ponekad tako očajnički žele da pomognu drugima da se pitate da li to čine iz sebičnih razloga. Loša vest je da se ponekad radi upravo o tome.

Riba će hteti da idete napolje svake večeri jer zna da prolazite kroz teško razdoblje, ali zapravo koristi vašu ranjivost kako bi sebi olakšala stvari. Kasnije će vam se žaliti kako je zbog vas njen život u haosu, iako ga je zapravo sama stvorila. Voli da glumi žrtvu.

5. Lav

Lav je ludo strastven, ali najviše od svega, voli da bude glavni. On je spreman da se raspravlja do smrti tvrdeći kako je u pravu, čak i kada nije potpuno. Jedna stvar koju ipak treba poštovati je ta što je iskren u vezi sa svojim postupcima. To važi takođe i za situacije kada je totalno manipulativan. Stoji iza svojih postupaka i ne stidi se da kaže kako se oseća. Iz tog razloga, njegove postupke je teško dešifrovati.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još