DELOTVORNI SAVETI: Kako napraviti dobar feng shui u kupatilu?

Kupatila imaju lošu reputaciju u feng shui-u, to je činjenica.

Međutim, možete promeniti ovu predrasudu, samo uz malo truda. Sve što je potrebno da uradite, jeste da primenite jednostavne feng shui savete, čime ćete zasigurno prestati da brinete o lošoj energiji.

Sastavili smo mnogo saveta koji će vam pomoći da stvorite dobar feng shui u svom kupatilu, kao i da se izborite uz izazovne dileme oko lokacije u kupatilu.

Pomoć je tu, nema potrebe da se brinete, samo obavite posao!

Ako ste u mogućnosti da dizajnirate celo kuaptilo, trebalo bi da od samog početka povedete računa o dorboj energiji. Ako ipak niste u toj mogućnosti, onda uvek možete promeniti istu.

Direktno postavljanje kade naspram ulaznih vrata je loš feng shui. U stvari, svako direktno postavljanje stvari naspram vrata u kući je izazovan feng shui.

Kupatilo koje se nalazi iznad spavaće sobe nije najbolji feng shui, zato bi bolje bilo da se nalazi dalje od iste.

Imati kuhinju i vrata kupatila jedno naspram drugog je zaista loš feng shui. Ne treba mnogo da znate da biste intuitivno shvatili da ovo nije dobro rešenje za zdrav dom.

Kupatilo na samoj sredini kuće se takođe smatra lošim feng shui-jem, Jer centar kuće je srž dobre energije, i to ne bi trebalo da bude kupatilo.

Za dobar feng shui koristite drvene i zemljane tonove, i obavezno održavajte kupatilo što urednijim.

Izvor: Mojenterijer.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još