NEĆU PLATITI KAZNU OD 50 HILJADA EVRA JER NISAM NIŠTA URADIO: Kristijan Golubović otkrio sve detalje o diskvalifikaciji i svađi sa Miljanom Kulić

Bivši robijaš Kristijan Golubović koji je diskvalifikovan iz "Zadruge" zato što je nasrnuo na Miljanu Kulić, otkrio je da li će sa Kristinom Spalević ostati u vezi i nakon izalska iz Bele kuće, ali i da li je ostao bez novca nakon napuštanja Bele kuće.

- Ne znam, dobra je ona, ali je pogrešila što je hvalila Cara i Čorbu. Ja sam "old skul men", a ona je Instagram devojka. Obećao sam Kristini da ćemo probati ukoliko tok stvari ostame isti. Sada imam preča posla, moram da rešim status sa Ivanom. Sve sam joj dao, sve je na njeno ime, tako da imovinu nećemo deliti. Ja u grob nosim jedno odelo, ne treba meni ništa - kaže Golubović.

Golubović se pravdao zašto je nasrnuo na Miljanu Kulić.

- Miljana me je grebala i raskrvarila mi ruke, a ja joj nisam ništa uradio. Ljudi iz produkcije su bili ubeđeni da bih je ubio da tu nije bilo obezbeđenje jer mi je opsovala sina, ćerku i majku u grobu. Zatim su rekli da je zvalo društvo za zaštitu žena i žalilo se još onda kad sam navodno gušio Kristinu. Ja sam je samo držao da je smirim, a ona se samo olabavila kada sam joj prstom pritisnuo jednu tačku - rekao je Kristijan pa otkrio da li je izgubio novac zbog diskvalifikacije.

- Dali su mi pare unapred, ali treba još nešto da mi isplati. Neću im platiti 50.000 evra jer ja ništa nisam uradio. Izbacili su me iz predostrožnosti, da se ne bih svetio Miljani.

Izvor: Informer/Blic.rs
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.