NEOČEKIVANO: Šta muškarce najviše uzbuđuje tokom seksa?

Muškarci najviše vole divlji, nesputani seks u porno stilu? Naravno, zar ne? Međutim, zapravo bi svima trebalo da bude jasno da je ovo više kliše nego istina. Kakve sklonosti zapravo muškarci imaju u krevetu, da li vole da se maze i kako izgleda savršena predigra? Istraživanje portala za pronalaženje parova "LoveScout24" nedavno je iznelo na videlo prljave (ili bolje rečeno manje prljave) činjenice.

Šta ih najviše uzbuđuje?

"Volim nežniji seks"

U okviru istraživanja "LoveScout24" je ispitanicima (njih 1.000) predstavio neke izjave u vezi sa seksom s kojim bi oni mogli da se saglase ili ne. I - ko bi to mogao da pomisli – izgleda da muškarci vole nežan, mazni seks.

Izjava "Generalno volim nežniji seks" pobedila je sa 37 posto saglasnosti, za razliku od "Generalno volim žestok seks", na šta je samo 11 posto muškaraca odgovorilo potvrdno.

Tačno, tako žestoki i grubi momci više vole da je u krevetu meko i nežno. Nije da nam smeta...

"Milovanje je deo seksa"

Čak 56 odsto muškaraca kaže da je "milovanje deo seksa". Ova izjava dobila je najveće odobravanje. Potom je usledila "volim da uživam, a takođe i namerno brinem o svojoj partnerki", s 50 posto odobravanja.

Na trećem mestu, sa 48 odsto glasova, jeste izjava da im je ljubljenje važno tokom seksa.

A koliko je važna predigra? Veoma, jer 43 posto muškaraca voli nežnu predigru! Inače, isto to je potvrdilo tek 36 posto dama.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još