PONUDU SAM PRIHVATILA BEZ RAZMIŠLJANJA: Natalija Milosavljević pridružila se timu K1 televizije

Zaljubljenici u radio dobro poznaju i prepoznaju njen glas, a kako i ne bi kada je Natalija Milosavljević u etru već punih 25 godina. Slušaoci su je, kako kaže, godinama pitali kada će je i gledati, pa im se početkom juna ova želja i ispunila.

Odnedavno, Natalija nas svake subote i nedelje pozdravlja s malih ekrana u emisiji "Vikend na K1".

- Menadžment me je pozvao da se priključim timu K1 televizije i oprobam ispred kamere u emisiji kolažnog tipa. Vrlo brzo smo se dogovorili i ovu ponudu prihvatila sam bez razmišljanja. K1 je za kratko vreme postala veoma popularna televizija, standardi na kojima insistira su najviši mogući, a tim ljudi s kojima imam zadovoljstvo da sarađujem - najbolji je u našem poslu. Čast mi je da budem deo takvog tima - kaže Natalija i poziva sve da "Vikend na K1" gledaju svake subote i nedelje, nakon "Uranka", od 11.30 sati.

Kako kaže, nijedan "Vikend" nije isti i kroz svaku emisiju "prošeta" više od 20 gostiju - pevača, glumaca, sportista, psihologa...

- Naš "Vikend" je emisija za celu porodicu, a s velikom radošću naglašavam i to da je pet-friendly. Trudimo se da gledaoce relaksiramo i zabavimo, uvek je tu i mnogo dobre muzike, ali se trudimo da uz pomoć psihologa odgovorimo i na sva pitanja koja more savremenu porodicu - naglašava Natalija i dodaje:

- Dajemo praktične savete za život žena muškaraca, roditelja i dece. Na primer, studiozno smo se pozabavili pitanjem društvenih mreža i uticaja koje imaju na život i ponašanje mališana i adolescenata, kao i najčešćim vršnjačkim problemima - pitanjima prihvatanja i pripadanja. Svakog vikenda trudimo se i da budemo humani te promovišemo i podržavamo humanitarne akcije u koje uključujemo i naše gledaoce.

Vikend je vreme za porodicu i relaksaciju, za uživanje u programu koji nudi i zabavu i praktične savete za siguran korak kroz savremeni način života. Gledajte "Vikend na K1".

Izvor: Promo
Foto: Promo/K1

Pogledajte još