NE ŽELIM DA JE VIDIM: Nenad Aleksić Ša iskreno o osećanjima prema Tari Simov (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Nenada Aleksića Ša.

- Da li si verovao u hipotetička pitanja? - glasilo je pitanje.

- Jesam, u svakom trenutku, držao sam se nekog idiotskog dogovora, lagao sam najviše sebe, ali ne mogu više da lažem sebe. U prvo pitanje za bivšeg verenika, odmah sam to povezao, da se prvo sa njim čula, da se videla, tačno sam znao da je to tako, posle za dopisivanje sa Vladimirom, ali mi je sve odmah bilo jasno. Da mogu vreme da vratim, stavio bih tačku na priču sa Tarom, ne bih platio kaznu. To je karma, s te strane sam sve zaslužio, stigla me je karma - odgovorio je Ša.

- Sada je iskren, njemu nije bilo dobro posle svakog hipotetičkog pitanja, njemu je mozak bio ispran. Ja sam znao da je Tara lažov, ali se on zaljubio, a karakter mu je nula kad se zaljubi. Danas smo videli kako ljubav izgleda i kako bi trebalo da izgleda. Znao sam da zna kako je sve istina, ali da kao pi*ka ćuti, nisam želeo da vređam čoveka koji me nikada nije uvredio, ali sam bio na granici, ubacivao me je u ludilo i zato sam se sklanjao od njega - komentarisao je Marko Đedović.

- Rekao si da Ivanu voliš svim srcem, a isto si to rekao za Taru, da li ti to imaš dva srca? - pročitao je Milan još jedno pitanje za repera.

- Izgleda da nemam nijedno. Ono što sam Ivani uradio je sramno. Ja jesam Taru zavoleo, ali ne može niko da se voli kao Ivana. Ja mora da nađem način da se izvinim. Taru ne želim više očima da vidim, imam osećanja prema njoj, a ne želim da je vidim. Ona se meni smejala - rekao je Ša.

- Meni je Ša rekao kada smo bili u emisiji "Magazin In" da on voli Ivanu i da mu je ona jedina na svetu. Rekao mi je da bi iščupao srce sebi zbog onoga šta je uradio Ivani, ali nije mogao da izađe iz odnosa sa Tarom. On i ja smo se svađali zbog toga ali nisam hteo da ga izdam - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

- Ja sam sve znao, ali nisam mogao da se oduprem emocijama prema Tari. Meni je bilo jako teško kada je meni Ivana rekla da ja nemam ženu. Verovao sam da će sa Tarom biti nešto, ali nije bilo. Ona nije verovala da ću se ja razvesti, a ja sam tada to shvatio. Ona je bila ubeđena da ću ja pričati sa Ivanom pre razvoda i da ću raskinuti sa njom. Radio sam sve da bar sačuvam Taru. Mene Tara više ne zanima. Nadam se da ću moći da se izvinim Ivani za sve što sam radio i što se desilo, ali neću da dozvolim da mi se Tara smeje sa nekim kvazi rijaliti likovima. Svi znaju da sam ja izgubio devojku sa kojom sam bio 6 i po godina, a ona je poginula i da sam jedva to izdržao - pričao je Ša.

- Ti imaš isto mišljenje o Tari, on nju i dalje voli, samo si shvatio da te je pravila budalom. Nenade, ti si i dalje izgubljen, ali mi nije jasno kako voliš dve žene. Uništio si kuću, brak, ženu, a mene si napadao i vređao - rekao je Lepi Mića.

- E ti mi ne govori ništa, u rijalitiju si 10 godina, a šta ti radi žena. Komedijo jedna - vikao je Ša.

- Ja sam bio protiv te veze i govorio ti da ti ne treba to. Njega je Miljana ovde najbolje komentarisala. Njega su ljudi nagovarali da se smuva sa Tarom - pričao je Mića.

- Meni je pun kofer ovoga. Ja sam krv popljuvala Miroslave Pržulj - krenula je da priča Sandra Rešić.

- Mene je ona uvek okretala protiv Tare isto je radio i Đedović - rekao je Ša.

- Ša je sve napušavao ko god je komentarisao njega i Taru - vikao je Mića.

- Mene niko nije mogao da spreči u mojoj želji i odnosu sa Tarom - govorio je Ša.

- Ša, vreme je da priznaš neke stvari. Nisi se osvestio, još uvek voliš Taru. Mi smo ti svi skretali pažnju. Da si bio svestan i pitanja i svega, sada bi drugačije reagovao. Meni nije jasno u šta si zaljubljen - rekao je Stefan Karić.

- Mene sve podseća na Taru, osećam je - branio se Ša.

- Njemu je sada razum preovladao i reci da je ne voliš više - vikao je Milan Milošević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.