TO JE SVEMIRSKA LJUBAV: Luna Đogani iskreno o odgajanju ćerkice Mie

Luna Đogani progovorila je o svojoj novoj životnoj ulozi i ćerkici Mii.

Bivša rijaliti pobednica, sada jutjuberka, otkrila je da je srećna što konačno može da govori o lepim stvarima.

- Hvala Bogu da pričam o nekim lepim stvarima, tako i treba da bude, nadam se da će biti još - počela je ona.

Luna je otkrila da je prošlo dve nedelje otkako je postala majka, pa je progovorila o tome kako se oseća.

- Svaki dan me pitaju ljudi kakav je osećaj, to je nešto što ne može da se opiše. Najlepši mogući osećaj koji postoji. Uvek kada sam slušala ranije moju mamu i druge majke koje govore o tom osećaju, bilo je da razumem, ali ne mogu da shvatim to dok ne doživim. I sada kažem da stvarno ne može da se zna dok se ne doživi - rekla je ona i dodala:

- Ta ljubav, ta svemirska ljubav i osećaj kada držiš svoju bebu na sebi i gledaš je. To je tvoje biće, nešto što ne može da se opiše i što bih volela da doživim još sigurno nekoliko puta.

Budući da je prošlo malo vremena od porođaja, Đoganijeva je otkrila da li je postala svesna da su ona i Marko Miljković roditelji, ali i da li su se privikli na novu ulogu u životu:

- Postala sam majka, imam dete i sad je to tako do kraja života. Što kaže moja mama sad ću da se brinem ceo život. To je sada prioritet. Prvih nekoliko dana je bilo mnogo teže i mnogo sam više bila uplašena dok se nisam navikla. Imala sam strah da mi ne padne. To su razna pitanja i odgovori u glavi, pogotovo kada si umoran i nenaspavan, kada si u tome prvi put.

Luna je otkrila i da li imaju pomoć oko bebe.

- Marko i ja izbegavamo da pozovemo nekoga da nam pomogne, iako uvek možemo da pozovemo. Hteli smo nekako sami da to radimo i naučimo. Dolazi nam jedna žena babica, što se tiče pupka, kupanja i tako toga. To nam je objasnila i naučila nas - kazala je.

Izvor: Kurir.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.