ESTRADA MOŽE SAMO DA CRKNE OD LJUBOMORE: Zorica Marković o ulozi u filmu "Pored tebe"

Pevačica Zorica Marković je dve decenije pošto se oprobala u "Tesnoj koži", snimila još nekoliko scena za film koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Zoricu će publika imati priliku i da je gleda u filmu "Pored tebe" nastavku ostvarenja "Pored mene" iz 2015. godine.

- Nisam se nikome nudila, sam reditelj Stevan Filipović i producent su me direktno zvali. Ta uloga koju sam dobila mi je legla što se kaže kao du*e na nošu. Nisam glumila sebe, imam veoma zapaženu ulogu, konstantno se pojavljujem u celom filmu -  rekla je Zorica i istakla da se vrlo dobro snašla u svemu:

- Odlično sam se snašla, imala sam dozvolu da improvizujem i dodajem. Nisam tražila nikakvu nadoknadu, jer ja ne želim da kradem nekom posao i da se bavim glumom, ali sam prosto pristala da učestvujem jer mi se dopala tematika. Snimanje je završeno još u junu prošle godine, sada se pakuje, pa me očekuje premijera na jesen - rekla je pevačica i prokomentarisala da je ne zanima mišljenje njenih kolega.

- Ma koji će mi estradnjaci. Oni to osuđuju. To je za njih kao, ju. Svi su fini. Ja znam koga ću pozvati, pa ko hoće neka dođe. Znam da neće doći, jer je u pitanju ljubomora. Ja šta god da uradim oni pocrkaše od ljubomore. Ja da kupim kućicu u uradi sam i postavim negde oni bi to osudili. Zato ja ćutim i p***m, a njima želim sve najbolje u životu, daleko im lepa kuća.

Izvor: Mondo.rs/Starmagazin.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još