NE MARE ZA DRUGE: Koji horoskopski znaci su najgori prijatelji?

Dobar prijatelj je neko ko će biti uz vas i u dobrim i lošim vremenima.

Iako prijateljstva mogu trajati ceo život, većina se ipak u nekom trenutku "raspadne". Potrebno je mnogo vremena, truda i razumevanja da bi prijateljstvo opstalo. Nekome to lako polazi za rukom, a nekome baš i ne.

Ako je verovati astrologiji ovi horoskopski znaci važe za najgore prijatelje i često ostaju sami.

Ovan

Ljudi rođeni u znaku Ovna ponekad mogu biti prilično tvrdoglavi. Impulsivni su i umišljeni, pa često mogu učiniti da se njihovi prijatelji osećaju zanemareno. Takođe imaju dominantnu ličnost koja može naljutiti njihove prijatelje i naštetiti njihovim odnosima.

Bik

Bikovi vole da stiču nove prijatelje i da se zabavljaju sa njima, ali nakon određenog perioda treba im malo vremena za sebe. To može rezultirati komunikacijskim problemima s prijateljima i može dovesti do toga da prijatelje iznervira ta navika.

Rak

Budući da su Rakovi emocionalni, preterano osetljivi i impulsivni, lako ih može povrediti nešto što su njihovi prijatelji rekli. To može dovesti do svađa i zbunjenosti. Takođe preterano razmišljaju o svemu i mogu stvoriti mnogo problema, što može dovesti do gubitka prijateljstva.

Lav

Lavovi jednostavno nikoga ne mogu da stave ispred sebe. Vole činjenicu da su samopouzdani i definitivno im nije žao zbog toga. Ova njihova karakteristika može da iritira njihove prijatelje i zbog nje se mogu osećati usamljeno. Lavovi nemaju ono što je potrebno da čovek bude brižan i dobar prijatelj, koji će potrebe svog prijatelja staviti ispred svojih.

Izvor: Prva.rs/Nezavisne.com
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još