NE ŽELIM DA PADAM U OČAJ: Miljana Kulić otkrila kakvo je zdravstveno stanje njenih roditelja

Miljana Kulić gostovala je u emisiji "Amidži šou", i ispričala šta ju je sve sačekalo kad je izašla iz četvrte sezone rijalitija "Zadruga".

- Iako se trudim da budem nasmejana, ja sam imala neke obaveze. Saznanje da mi je tata u krevetu i da je smršao 30 kilograma me je dokrajčilo. Mama ga je vodila na skener, doktori kažu da je dobro. On je upao u depresiju, ne ustaje iz kreveta, razočarao se u život. Ne mogu da verujem sa kolikom zlobom sam se susrela, da ja lažem da su mi roditelji bolesni. Sada su mi prioritet porodica i Željko. Naučio je moje ime da izgovara. Na sve moguće načine želim da moji ozdrave i želim da se opametim. Sve zavisi od mene. Moram porodici da se posvetim. Kada oni stanu na noge, planiram da ih vodim u manastir. Nadam se da će svi biti dobro. Ne želim da padam u očaj, želim da gledam napred i da budem pozitivna. Ko je mislio negativno nije se izborio. Ja ću tatu da izbavim iz svega ovoga - rekla je Miljana, a onda spomenula i Zolu.

- Sve zavisi od mene u ovoj situaciji. Videla sam se sa Zolom, nismo zajedno, on je snimio neku pesmu, neki spot Bože me sačuvaj. Pesma ortodoksni seljacizam! Napucaj se leba i kosine! Možeš da zamisliš, i on je umislio da je neka zvezda! Zar je moguće da sam ja pokretna reklama bivšem momku? - nastavila je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još