NE PODNOSIM TERETANU: Ivana Selakov otkrila da je zahvaljujući proteinskoj dijeti doterala liniju

Ivana Selakov kaže da se tokom trudnoće ugojila 13 kilograma, ali da je zahvaljujući proteinskoj dijeti lako uspela da smrša. Pevačica otkriva da joj višak kilograma nije teško pao, jer je dobila ono što je najviše na svetu htela - ćerku Krunu.

- U trudnoći sam se ugojila 13 kilograma, ali nije to strašno. Znam da ima dosta žena koje se i više ugoje. Nisam pazila na ishranu jer mi je bilo bitno samo da moje dete bude zdravo. Dugo nisam mogla da dobijem dete, tako da kada sam ostala u drugom stanju, sebi sam dovolila da jedem sve što želim - priča pevačica i dodaje:

- Skinula sam brzo kilažu kada sam postala majka. Zahvaljujući proteinskoj dijeti, gde se uglavnom jede samo meso i povrće, skinula sam sve suvišne kilograme. Hleb ne jedem uopšte, kao ni testo, krompir, grašak, slatkiše... Ma sve što mi je omiljeno mi je i zabranjeno. Ponekad pojedem neko voće, ali uglavnom samo pijem limunadu.

Ipak, Ivanina sreća zbog izgubljenih kilograma nije potrajala. Ponovo je uspela da se ugoji, pa je sada na istom režimu ishrane.

- Tokom korone sam se užasno ugojila. Nisam se kretala i od nervoze sam samo jela. Pridržavam se proteinske dijete i počinjem polako da gubim kilograme. Imam dosta i nastupa, zakazan mi je ceo jul i avgust, pa se dosta krećem i mršavim - kaže pevačica, koja priznaje da od teretane beži "ko đavo od krsta":

- Mrzim da vežbam i samo dva puta sam u životu ušla u teretanu. Ja sam onaj tip osobe koja je večito na poštedi. Ne podnosim teretanu, ne volim da trčim, ma ništa od toga me ne zanima. Lakše mi je da promenim ishranu i pokazalo se da tako mogu da smršam.

Izvor: Informer.rs
Foto: selakov/Instagram

Pogledajte još