SVIDELI SMO SE JEDNO DRUGOM: Vuk Mob iskreno o odnosu sa Anjom Rašović

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, priznao je da je u vezi sa Anjom Rašović, devojkom koju je nedavno upoznao u Crnoj Gori.

Reper je demantovao da ima novu izabranicu i najpre tvrdio da je sve netačno. O tome je pričao prekjuče u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

- Nije istina da se viđam sa bilo kim, pre toga su me povezivali sa Paulom, sad sa Anjom. U Budvi sam bio samo zbog nastupa. Trudim se da čuvam privatni život van medija, što se više stvari zna pravi se i više problema. O privatnom i emotivnom životu ne želim da pričam, ne vidim materijal ni osnov po kom su mogli da me povežu sa njom. Ima par osoba koje se debelo bave mojim životom, sve gledaju koga sam zapratio na instagramu. Kad budem sa nekim zvanično, to će se znati - kazao je tada Vuk.

Kako je i sam napomenuo, želja mu je bila da sačuva svoju privatnost, ali kad je shvatio da u tome neće uspeti jer su se u medijima pojavile i prepiske u kojima pišu detalji oko upoznavanja između njega i Anje, on je rekao da je ipak u vezi s njom.

- Priznajem, jesmo se upoznali i počeli neki odnos. Ali, rano je za bilo šta ozbiljnije. Još smo u fazi upoznavanja. Niti smo spavali, niti bilo šta. Svideli smo se jedno drugom i sad idemo polako, to je prava istina - naveo je on.

Izvor: Kurir.rs
Foto: iamvukmob/Instagram

Pogledajte još