PREKINUO NAGAĐANJA: Vladimir Tomović otkrio da li će biti učesnik "Zadruge 5" (FOTO)

Nakon što se jutros u domaćim medijima pojavila vest da Vladimir Tomović ulazi u "Zadrugu 5" da bi otplatio dug od 50.000 evra televiziji "Pink", bivši zadrugar odlučio je da se oglasi na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Besan zbog kako kaže, neistinitih infornmacija, Vladimir se obratio novinarima i otkrio da neće ponovo ući na rijaliti imanje u Šimanovcima, te da ružičastoj televiziji neće platiti ni dinar.

- Čitam portale za budale koji objavljuju da pregovaram za "Zadrugu 5", da sam dužan 50.000 evra "Pinku" i da ću ući da to odradim. Maštoviti novinarčići, da ne kažem lažovčići. Evo vam informacija iz prve ruke. Niti pregovaram oko ulaska, niti sam bilo kome bilo šta dužan, a ponajmanje "Pinku", gde sam odradio svaki dinar koji sam uzeo. Tužbe me ne zanimaju, ali pošto znam kako sve fukcioniše, slobodno im prenesite da im nikada dinar platiti neću, ne zato što sam bahat, već zato što su oni u dva navrata prvi kršili ugovor. P.S. Znam da vam pominjanje mog imena prodaje novine, ali se informišite makar pre nego što napišete. U potpisu, Vladimir Tomović, najveća rijaliti u bivšoj Jugoslaviji. Ćao - poručio je Tomović.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još